דלת רגילה בחדר ממד

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה עם זה?
חשוב לי שתהיה בחדר גם דלת רגילה
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
תודה!

• הוסף לסימניות
רוב דלתות הממ"ד היום מגיעות עם הכנה להתקנת דלת עץ סטנדרטית,
יש חורים במשקוף בחלק הפנימי שלו.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל דוד שהמליצו פה בפורום 0527112572
דלת עץ בתוך חדר ממד ואני מרוצה מאד!!!!!!

• הוסף לסימניות
ודלת הממ"ד הרגילה פתוחה תמיד כלפי חוץ?
יש דבר כזה דלת ממ"ד הזזה בתוך קיר בטון כפול אולי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;2173252:
ודלת הממ"ד הרגילה פתוחה תמיד כלפי חוץ?

כן! הדלת ממ''ד תמיד פתוחה זה נשען על הקיר אז לא שמים לב כל כך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;2173233:

מאיפה את?
יש לך מושג לסביבות מחיר?
דלת נגד מים?
כמה זמן יש לך אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;2173256:
כן! הדלת ממ''ד תמיד פתוחה זה נשען על הקיר אז לא שמים לב כל כך....

הבעיה שבתכנון אצלי בכל מ'ון בו יהיה הממד, זה ייראה לא טוב כנראה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;2173299:
הבעיה שבתכנון אצלי בכל מ'ון בו יהיה הממד, זה ייראה לא טוב כנראה..

צריך מראש לתכנן את המיקום של הדלת, לפעמים מייצרים מגרעת כדי שהכנף הפתוחה שלה לא תפריע, בעל המקצוע המתכנן הוא זה שאמור לפתור גם את עניין מיקום הדלת וכיוון פתיחתה (שהוא תמיד כלפי חוץ למניעת פתיחתה ע"י הדף פיצוץ).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;2173233:

נכתב ע"י revrut;2173318:
צריך מראש לתכנן את המיקום של הדלת, לפעמים מייצרים מגרעת כדי שהכנף הפתוחה שלה לא תפריע, בעל המקצוע המתכנן הוא זה שאמור לפתור גם את עניין מיקום הדלת וכיוון פתיחתה (שהוא תמיד כלפי חוץ למניעת פתיחתה ע"י הדף פיצוץ).

בעל מקצוע שעשה בממד?
ואו בעל מקצוע שיעשה את הדלת החדשה?

• הוסף לסימניות
אם מתכננים להוסיף דלת רגילה לממד לא כדאי לעשות את הדלת פלדה בתוך נישה, אלא לעשות לה קיר הדף חיצוני, ואחרי האישורים של הדירה להוציא את הדלת פלדה (היא לא כל כך מתאימה לילדים), ולהחזירה בשעת מלחמה.
כך מקבלים חדר רגיל.

• הוסף לסימניות
אם האופציה להאיר את הדלת על קיר חיצוני ודלת פנימית?

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא דלת ממ"ד ולשמור עד לשעת הצורך.

ויש דלת הזזה שנכנסת בקיר בטון. אבל זה מתאים רק לבניה חדשה. אי אפשר להחליף לאחר הבניה (צריך להערך עם עובי הקירות בהתא) כמובן היא יקרה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה