- הוסף לסימניות
בטעות יצא לי הדלת של תנור לבמט (התנור למעלה).
מי יודע איך להחזיר???
צריך להביא טכנאי בשביל כזה דבר???
תודה מראש
מי יודע איך להחזיר???
צריך להביא טכנאי בשביל כזה דבר???
תודה מראש
זה התמונה של הצד שמחובר הצד השני אני לא מצליחה לפתוח אותו בכלל כדי להגיע למצב שיכנס למקום שלו.אם זה תנור דו תאי תנסו להסתכל גם על התא השני.
צפה בקובץ המצורף 1965816
וואו קרה לי גם אותו דבר בתא העליון..
זה התמונה של הצד שמחובר הצד השני אני לא מצליחה לפתוח אותו בכלל כדי להגיע למצב שיכנס למקום שלו.
איןקודם כל תפרקו גם את הצד המחובר גם יהיה יותר פשוט להכניס וגם פחות חשש לשבירה.
אחרי שתפרקו את הצד השני כמו שצריך [כמוו שכתבו עם וו הנעילה] אתם צריכים לפתוח את הציר השני בכח אם אתם לא מצליחים תבקשו עזרה, ותוך כדי שהוא פתוח להזיז את וו הנעילה שיהיה בעצם כמו הצד השני אחרי זה צריך להכניס להחזיר את שני הווים ולסגור.
נראה לי שאתה מדבר על סאוטר (וצריך מסמר, קיסם יתרסק)יש פיתרון לדחוף חזק עם היד ואז להכניס קיסם (בתנור שלנו יש חור קטן)
ואז הקיסם תופס אותו וזה הולך בקלות להכניס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים