תתקשרו למקום שבו קניתם.נשברה לי דלת התנור לתנור בילד אין של אלקטרולוקס.
איכן ניתן לרכוש חדשה?צפה בקובץ המצורף 1371738
זו חנות עודפים ומוכר מה שמזדמן לו.תתקשרו למקום שבו קניתם.
אז תצרו קשר עם חנות למוצרי חשמל שיש בה מוכרים נחמדים שיתנו לכם את האינפורמציה אפילו שלא קניתם שם.זו חנות עודפים ומוכר מה שמזדמן לו.![]()
אם זה יהיה לי מתאים אני ישמח לקנותאני רוצה למכור תנור כזה יד 2 בשימוש שנה ב- 350 ש"ח.
ניסית בשי עוגן? ככל הידוע לי יש להם חלפים למלא סוגים של תנורים.@צ האם מצאת איפה אפשר לקנות דלת, או חלקים של דלת לתנור אלקטרולוקס???
יש לך אולי חלקים של התנור?לא מצאתי, אלא אצל החברה המיבאת, מחיר הדלת לאחר הנחה+ ביקור טכנאי עלה מחצית ממחיר תנור חדש.
קניתי חדש
שלחתי שובבטעות מחקתי את ההודעה הפרטית, אז אין לי אפשרות לחזור למייל.
זה הדגם- EOH6425
יש לי אותה בעיה, תפסן זכוכית מפלסטיק שנשבר. איך הסתדרת בסוף?אכן, גם אני לא מצאתי בשום מקום חוץ מהחברה, אבל אולי אני יצליח למצוא את החלק שנשבר לי מצ"ב תמונה
האם זה החלק שנשבר לך בדלת של התנור?
או שנשברה לך הזכוכית?
קניתי תנור חדש...יש לי אותה בעיה, תפסן זכוכית מפלסטיק שנשבר. איך הסתדרת בסוף?
דבק לא יעזור כי אין לי כבר את החלק השבור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים