דיון דלת תנור אלקטרולוקס

• הוסף לסימניות
נשברה לי דלת התנור לתנור בילד אין של אלקטרולוקס.
איכן ניתן לרכוש חדשה? EOP6524X2-480x480.png

• הוסף לסימניות
זו חנות עודפים ומוכר מה שמזדמן לו.:confused:
אז תצרו קשר עם חנות למוצרי חשמל שיש בה מוכרים נחמדים שיתנו לכם את האינפורמציה אפילו שלא קניתם שם.
(מצד יושר אולי כדאי להבהיר בתחילה שלא קניתם שם)

• תודה
Reactions: צ
  • הוסף לסימניות
@צ האם מצאת איפה אפשר לקנות דלת, או חלקים של דלת לתנור אלקטרולוקס???

• הוסף לסימניות
לא מצאתי, אלא אצל החברה המיבאת, מחיר הדלת לאחר הנחה+ ביקור טכנאי עלה מחצית ממחיר תנור חדש.
קניתי חדש.

• תודה
Reactions: MDG
  • הוסף לסימניות
אכן, גם אני לא מצאתי בשום מקום חוץ מהחברה, אבל אולי אני יצליח למצוא את החלק שנשבר לי מצ"ב תמונה
האם זה החלק שנשבר לך בדלת של התנור?
או שנשברה לך הזכוכית?

קבצים מצורפים

• IMG_3515.JPG
    4.9 MB · צפיות: 106
  • הוסף לסימניות
כן, גם לי נשבר הפלסטיק, למטה ליד הצירים. בהתחלה הדבקתי עם דבק 3 שניות איכותי במיוחד, שמיועד להדבקת מתכות , והחזיק מעמד במשך יותר משנה. כדאי לך לנסות!!
(בסוף נשבר כשהילדה נשענה על הדלת עם כל הכובד :devilish:)

• עצוב
  • הוסף לסימניות
אני רוצה למכור תנור כזה יד 2 בשימוש שנה ב- 350 ש"ח.

• תודה
  • הוסף לסימניות
@צ האם מצאת איפה אפשר לקנות דלת, או חלקים של דלת לתנור אלקטרולוקס???
ניסית בשי עוגן? ככל הידוע לי יש להם חלפים למלא סוגים של תנורים.
שווה לנסות
ניתן לשאול בטלפון (נמצאים בירושלים)

• תודה
  • הוסף לסימניות
דיברתי איתם
הם אמרו לי שיהיה להם רק חודשיים אחרי החגים
ובעברית פשוטה, הם עמוסים מאוד.

• הוסף לסימניות
אכן, גם אני לא מצאתי בשום מקום חוץ מהחברה, אבל אולי אני יצליח למצוא את החלק שנשבר לי מצ"ב תמונה
האם זה החלק שנשבר לך בדלת של התנור?
או שנשברה לך הזכוכית?
יש לי אותה בעיה, תפסן זכוכית מפלסטיק שנשבר. איך הסתדרת בסוף?
דבק לא יעזור כי אין לי כבר את החלק השבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה