דרוש מידע דם מהאף לילד, קבוע כל קיץ - מכירים פתרונות?

• הוסף לסימניות
קראתי פעם בספר עזרה ראשונה,
שדווקא כאשר מרימים את הראש או שוכבים על הגב- הנימים נפתחים יותר,
צריך להוריד את הראש ממש- כך הם נסגרים- ועצירת הדם תהיה מהירה יותר-
במקביל - לסתום חזק את אותו צד, כדי שיווצר גליד בדיוק כמו בכל פצע שמחכים ש''יתייבש'' עד שהדם נעצר,

אסור לקנח או לשטוף את האף בפנים מיד אחרי -זה פשוט גורם לפתיחת הפצע..
אגב, זה לא קורה בימים חמים אלא ליתר דיוק בשעת יובש יחסית קיצוני. שאז כל נגיעה של הילד פותחת פצע

• הוסף לסימניות
אולי כבר כתבו:
לשתות הרבה מים, ולמרוח משחה שאיני זוכר את שמה.
אבל אותה רופאה שאמרה את זה לי, תוכל לומר את זה גם לכם.
גם רוקח אמור להכיר את המשחה.

• הוסף לסימניות
לי צרבו פעם באמת.
עזר לשנה בערך.
ואז רק מידי פעם ממש ירד לי.
מה שקודם היה כמה פעמים ביום.
מה שכן, כנראה שהרופא לא ממש מומחה ונהיה לי כתם שחור ומכוער מתחת לאף.
רק אחרי כמה שבועות נעלם.
ואגב, זה גם כואב מאד.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על רופא מומלץ ומומחה לשריפה נימים באף במאוחד בירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה