נכתב ע"י bhj;1297869:למי שסובל הרבה מירידות דם מהאף,
האם מומלץ לצרוב את הנים באף ע"י רופא אא"ג?
או שיש עוד טיפים?
תודה!
נכתב ע"י נוי;1297987:דווקא השתיין הכי גדול שלי, בן החמש הוא הוא שקורה לו המון. הדם הזה. במיוחד בימים האחרונים.
נכתב ע"י שריתs;1298162:וכשקורה כזה שיטפון, מומלץ להרים את הראש וללחוץ על האף (כמו לסתום) , תוך כמה שניות זה עובר. (לפעמים הפתרונות הפשוטים הם הכי מועילים...)
נכתב ע"י שריתs;1298162:הי.. גם לי
כשהייתי קטנה גם לי היה יורד דם מהאף בפתע פתאום... מתוך שינה, באמצע שיעור, באמצע הרחוב...
אבל איך אומרים?? עד החתונה זה יעבור... ועוד קודם. עם הזמן זה עובר. היום זה יכול לקרות לי אחת לכמה שנים...
וכשקורה כזה שיטפון, מומלץ להרים את הראש וללחוץ על האף (כמו לסתום) , תוך כמה שניות זה עובר. (לפעמים הפתרונות הפשוטים הם הכי מועילים...)
נכתב ע"י סטודנטית;1298329:שבת שעברה הוא נפל והתחיל לדמם מהאף ומיד עשה מה שלימדתי אותו, אחי (חובש מד"א) שהיה לידו , מיד הורה לו להרים את הראש אחורה.
באמת הדימום הפסיק דיי מהר.....
אז כן להרים , או לא??זכור לי שבקורס עזרה ראשונה הזהירה המורה בשום אופן לא להרים את הראש, נדמה לי שהסיבה היתה שהדם חוזר אחורה בתוך מערות האף וסותם את דרכי הנשימה, ויכול חלילה לגרום לחנק.
נכתב ע"י שריתs;1298405:אז כן להרים , או לא??
בלבלתם אותי....
(שאני אדע לפעם הבאה לא עלינו..)
אגב, התכוונתי להרים את הראש מעט (לא הכוונה להטות ב180מעלות..) . רק כדי לשמור שלא יהיה זרימה חזקה החוצה,
לא יודעת אם זה טוב או לא, אבל אני ב"ה בחיים...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דיסק שרוט, דג הכסף, ארכיצדק ועוד 20 משתמשים23 //