דמדומי אחה"צ

• הוסף לסימניות
בית החולים קפלן, יום כלשהו אחה"צ, אדר, תצלום.

• הוסף לסימניות
יואל. לא כל כך הבנתי מה ניסיתי להעביר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאור מ;1542976:
יואל. לא כל כך הבנתי מה ניסיתי להעביר...
מה נראה לך שניסיתי להעביר, מהן האפשרויות?
אני אעזור לך לפשט את אי ההבנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1542978:
מה נראה לך שניסיתי להעביר, מהן האפשרויות?
אני אעזור לך לפשט את אי ההבנה.

בית חולים

חולי

משהו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאור מ;1542981:
בית חולים

חולי

משהו....
יפה מאוד!
אז למה אמרת שלא הבנת?

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו יום ערפילי ביותר!

התמונה מעבירה לי דכדוך, ריק,יאוש.

• הוסף לסימניות
זה מרגיש כמו תמונה מהקיבוצים של לפני 40 שנה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי, צריך אזהרת דיכדוך לפני שמראים את התמונה...
למרות שיש גם משהו חולמני בתמונה...

• הוסף לסימניות
אהבתי איך שהרפרפת (ככה קוראים לזה?) משתלבת בתמונה בטבעיות.

דווקא אני לא רואה פה דכאון, פשוט עולם אחר ומבט של מישהו שנאלץ לראות אחרת, וזה נראה מעניין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1543847:
אהבתי איך שהרפרפת (ככה קוראים לזה?) משתלבת בתמונה בטבעיות.

דווקא אני לא רואה פה דכאון, פשוט עולם אחר ומבט של מישהו שנאלץ לראות אחרת, וזה נראה מעניין!
נאלץ לראות אחרת?

• הוסף לסימניות
קקטוס, צר לי, התמונה (ולא בגלל שהיא נראית שצולמה לפני כמה עשורים) נראית ערפילית ולא איכותית, אפילו הקומפוזיציה בה לא מספרת כלום, ונראה שגם ילד היה יכול לצלם תמונה כזאת בקלות (עם מצלמה ענתיקה כיאות).
בגלל הקוצים שלך אני מרשה לעצמי להיות ישירה ומקוה שלא תתחיל להפגע ועניינים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1543963:
קקטוס, צר לי, התמונה (ולא בגלל שהיא נראית שצולמה לפני כמה עשורים) נראית ערפילית ולא איכותית, אפילו הקומפוזיציה בה לא מספרת כלום, ונראה שגם ילד היה יכול לצלם תמונה כזאת בקלות (עם מצלמה ענתיקה כיאות).
בגלל הקוצים שלך אני מרשה לעצמי להיות ישירה ומקוה שלא תתחיל להפגע ועניינים :)
אין בעיה
העירפול מכוון, ובעריכה הוספתי אפילו עוד מעט.
התמונה צולמה דרך צלון, ביום ערפילי, אם התמונה היתה חדה, הייתי מאוכזב.
לגבי הקומפוזיציה, זאת לא תמונה שהייתה זוכה בפרס.

• הוסף לסימניות
התמונה שבית החולים לא היה רוצה להציג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1543883:
נאלץ לראות אחרת?

כן..
זה מה שנותן הצדקה לתמונה, המבט על משהו שאין בו שום דבר תכלס, רק המשקפיים דרכם מביטים יוצרים את התחושה.
סוג של ׳עכשיו כשאני חושב על זה...׳

דווקא אתה אמור להבין את זה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה