דמויות חמודות למשחק מסך

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולם!
דמויות שעשיתי עבור משחק מסך לחברת הגיס. במשחק צריך להתאים בין הגור שנופל לאמא שמחכה ואם מצליחים - מקבלים חיבוק!
אם תראו את הוידאו תבינו טוב יותר (רק אז אני ממש הבנתי איך זה נראה) אבל הוא די כבד...

קבצים מצורפים

• New canvas.png
    KB 666.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
עוד הצגה של הדמויות

עוד...

קבצים מצורפים

• ארנב.png
    KB 148 · צפיות: 20
  • כלב.png
    KB 158.7 · צפיות: 14
  • לביאה.png
    KB 140.4 · צפיות: 16
  • פיל.png
    KB 178.4 · צפיות: 19
  • פרה.png
    KB 143.1 · צפיות: 18
  • תרנגול.png
    KB 145.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ובתזוזה

דוגמא של העגלה...

קבצים מצורפים

• עגלה.png
    KB 295.1 · צפיות: 27
  • עגלה_תזוזה.png
    KB 290.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
וואו!! אין דברים כאלה!! אומנות אמיתית!

• הוסף לסימניות
ואוו איזה ציורים מתוקים!
תעלי סרטון של המשחק מענין לראות

• הוסף לסימניות
תמונה מהוידאו

תמונה שצולמה מתוך הוידאו של האירוע, נראה לי שזה כבר יובן יותר.

קבצים מצורפים

• תמונה_מהוידאו.png
    KB 536.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
איס'ה יופי.. אין מילים! כל דמות לפנים! אהבתי מאוד את סימבה ואמו.
מרגיש לי שחרגת מהסגנון הרגיל שלך, זה משהו אחר.. לייק :)

• הוסף לסימניות
באמת סגנון חדש! מהממם!
תצליחי! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;1436491:
בס"ד

שלום לכולם!
דמויות שעשיתי עבור משחק מסך לחברת הגיס. במשחק צריך להתאים בין הגור שנופל לאמא שמחכה ואם מצליחים - מקבלים חיבוק!
אם תראו את הוידאו תבינו טוב יותר (רק אז אני ממש הבנתי איך זה נראה) אבל הוא די כבד...

וואו ! מתוקי במיוחד!! הייתי משנה רק את הקו התוחם...
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1436593:
וואו ! מתוקי במיוחד!! הייתי משנה רק את הקו התוחם...
כל הכבוד!
הכל מוקטן כך שזה לא משנה. וגם זה היה פרויקט זריז במיוחד, אז...
לגבי הסגנון השונה שהזכירו פה - יש לי עוד סגנונות כגון דה...אבל אומרים שצריך להתמקד במשהו, לא יודעת זה תלוי מה מבקשים ממני לעשות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
הפרה ממש שבתה את ליבי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה