דמות חדשה - אפור

• הוסף לסימניות
זיבראש, פוטושופ וסקצבוק :)

קבצים מצורפים

• Image011.png
    KB 958.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
וואו!!!
מזכיר לי סרט!
מושלם!מפריע לי שרואים לו רק חצי פרוצוף..

• הוסף לסימניות
מדהים! ההבעות נעשות חיות יותר מציור לציור!
באמת קצת מציק שרואים חצי פנים, ולטעמי צבעי האפור-חום שבפנים סולידים מדי, הייתי מוסיף להם גוונים מעט שונים ומשחק קצת עם הקונטרסט.
יפהיפה!

• הוסף לסימניות
קודר.

אבל מוצלח ברמות!

• הוסף לסימניות
מאלף :eek:
חתיכת סצינה. הבוטוקס בשפתיים זה בפוטושופ או בזיבראש;)

• הוסף לסימניות
יפה ממש!!

חצי הדמות יכולה להראות מצויין, מה שמפריע כרגע ולכן נראה חלל בפנים, זה הכתמים הבהירים על חצי הפנים החשוכות.
אם תאטמי שם לחלוטין זה יהיה הרבה יותר טוב לדעתי.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הבעה מעולה, ודווקא אהבתי שרואים חצי פנים
אוירה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
מדהים!
מה את עושה עם כל הדמויות האלה?
אני פוחד שיום אחד הם יברחו ואני אמצא אותם אצלי בגינה.

• הוסף לסימניות
פרצוף עדין ואפל כאחד...
אוהבת את הדרמטיות שיצרת כאן

• הוסף לסימניות
דווקא אני מאוד אוהב שרואים חצי דמות...משהו מסתורי

• הוסף לסימניות
הדמויות שלך משתבחות במהירות רואים שאת משקיעה המון

• הוסף לסימניות
וואוו מהמם!!
אלי אם תוסיפי טיפה צבע לעניים זה יוסיף דרמטיות(שכל הציור בצבעים אחידים ופתאום קונטרס בצבע העיניים)

• הוסף לסימניות
וואו איזה קפיצה יש לך בין דמות לדמות. מדהים לראות את זה.
הדמות ממש עם "אמירה".
לדעתי רק רמז של אור בצד המוצל היה רק מוסיף לקונטרסט ולאווירה.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!

אם יורשה לי להעיר. השפה השמאלית נראית לי גדולה יותר, והאף נוטה מעט ימינה. או שזה אשליה בגלל המשחק של הצל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;1174484:
מדהים!!!

אם יורשה לי להעיר. השפה השמאלית נראית לי גדולה יותר, והאף נוטה מעט ימינה. או שזה אשליה בגלל המשחק של הצל?
יורשה גם יורשה
זה הצל...
תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1169476:
מדהים!
מה את עושה עם כל הדמויות האלה?
אני פוחד שיום אחד הם יברחו ואני אמצא אותם אצלי בגינה.

חה חה חה הצחקת אותי בקול :) :)))))))))))))))))
תודה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה