דמות חדשה בזיבראש ומאיה - רפסודה

• הוסף לסימניות
ואוווו

• הוסף לסימניות
זוויות

:)

קבצים מצורפים

• all1.jpg
    KB 154.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
פשששששש

הכי טוב שלך עד עכשיו! איזה אווירה חלומית.
מה קרה לפה שלו?

• הוסף לסימניות
לאף התכוונת :)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה יופי, במיוחד אוהבת את הצבעים...

• הוסף לסימניות
ווואו איריס זה פשוט יפהפה!!!
עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
מהמם! אהבתי מאד כשראיתי בקטן. זה היה נראה לי ילדון בלי אף ופה ורק עיניים ענקיות ואמרתי לעצמי איזה מותק!!!!!!!
ואז פתחתי וטיפה התאכזבתי....
אבל את משתפרת בקפיצות לא רגילות בכל פעם. בעיקר באווירה וביצירת דמויות יותר ויותר חמודות.

• הוסף לסימניות
מגדילים ומרגישים בפנים.
בין המוצלחים שלך עד כה (אם לא ה).

• הוסף לסימניות
מוצלח ביותר- הרפסודה, הרקע, המפרש הקרוע והמתנפנף! ממש משרה אווירה.
חסר לי האף... :)

• הוסף לסימניות
ציור מדהים!!!! הצבעים!! הביטוי! מאוד משרה אוירה ומגרה ללמוד זיבראש...!:):p
ממש אהבתי את התלתלים!ולכן אני מרשה לעצמי להאיר שהתלתלים מסתיימים מאחורי האוזניים, בעוד שבמציאות השיער מגיע עד תחילת הצואר לפחות. ועוד - כמו שכולם כאן העירו - מה קרה לאף ולפה? זה ממש חסר! זה בכוונה?:confused::(

• הוסף לסימניות
בכוונה :) תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 25;1873321:
מדהים
עושה לי חשק ללמוד זיברש

שלא תחשבו שכל מי שלומד זיבראש מגיע לרמת ביצוע של איריס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 25;1873321:
מדהים
עושה לי חשק ללמוד זיברש
גם לי... מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה

נכתב ע"י sweetpanda1;1873570:
ממש שובה לב! התוכנה משולבת בתלת מימד? ממש נותן חשק!:) :) :)
לא הבנתי את השאלה...

• הוסף לסימניות
הראית הדמיה באפור בכל מיני זוויות מה שנותן בבירור את הנפח והראליסטיות אז שאלתי אם זה קשור לתוכנת הצביעה או משהוא אחר בנוסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1873577:
הראית הדמיה באפור בכל מיני זוויות מה שנותן בבירור את הנפח והראליסטיות אז שאלתי אם זה קשור לתוכנת הצביעה או משהוא אחר בנוסף?

הדמות והרפסודה מפוסלים והשאר זה צביעה בפוטושופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה