דמות חדשה בזיבראש ומאיה - רפסודה

• הוסף לסימניות
מדהים! מדהים! מדהים!

שאלה סקרנית, את יוצרת את הדמיות לפי הזמנה/לצורך מסוים, או בשביל עצמך?

את אמנית גדולה :O ומפתיעה כל פעם מחדש.
רחלי:)

• הוסף לסימניות
ווואוווו מדהים!!!!!!
איזו אוירה קסומה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1883731:
מדהים! מדהים! מדהים!

שאלה סקרנית, את יוצרת את הדמיות לפי הזמנה/לצורך מסוים, או בשביל עצמך?

את אמנית גדולה :O ומפתיעה כל פעם מחדש.
רחלי:)
היי, תודה רבה :)
רוב העבודות שמוצגות באתר הם להנאתי
לאחרונה פתחתי חנות באינטרנט למכירת תמונות,
אגב אם מישהו מכיר דרך טובה לשווק אותן אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י iris ogli;1883823:
היי, תודה רבה :)
רוב העבודות שמוצגות באתר הם להנאתי
לאחרונה פתחתי חנות באינטרנט למכירת תמונות,
אגב אם מישהו מכיר דרך טובה לשווק אותן אשמח לשמוע...

לעשות בראטר עם כותבת לילדים ולעשות ספר.

זה יהיה מוצלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י iris ogli;1883279:
היי תודה רבה:)
אז בגדול התחלתי לפסל בזיבראש, ברגע שהיתה לי את הדמות, עברתי למאיה לפסל מחדש את הידיים והרגליים, ושוב לזיבראש. את הצביעה אני תמיד עושה בסוף כי אם הפיסול לא טוב קל לפספס את זה עם הצביעה. ואז בזיבראש רינדורים של מפות והבאתי הכל לפוטושופ לצביעה של הרקע...

אגב אני מלמדת שיעורים פרטיים בתוכנות מאיה וזיבראש, מוזמנת להעמיק...

תודה על הפירוט:)
אם יש לי דמות שלמה שבנויה בזיברש, איך יש לי אפשרות להעביר אותה למאיה ולעשות לה אנימציה עם עצמות?

(כי אותי לימדו לפסל תחילה במיה, להעביר לפינישים בזיברש, וצביעה שם ואז חזרה למיה לעצמות)

ואשמח לשמוע יותר פרטים על השיעורים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1884509:
לעשות בראטר עם כותבת לילדים ולעשות ספר.

זה יהיה מוצלח.

זה בעתיד, הכוונה לתמונות שיש לי כבר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1884734:
תודה על הפירוט:)
אם יש לי דמות שלמה שבנויה בזיברש, איך יש לי אפשרות להעביר אותה למאיה ולעשות לה אנימציה עם עצמות?

(כי אותי לימדו לפסל תחילה במיה, להעביר לפינישים בזיברש, וצביעה שם ואז חזרה למיה לעצמות)

ואשמח לשמוע יותר פרטים על השיעורים.
תודה רבה

צריך לעשות לה retopology (לבנות מעליה רשת) ולהקרין מחדש את הפרטים, להוציא מפות ואז לחזור למאיה לעצמות ושאר ירקות...

בעניין השיעורים הפרטים זה המספר שלי, מוזמנת להתקשר - 052-3684896

• הוסף לסימניות
היי
אין על המורה איריס!!! אין!! שיעורים מהממים מצחיקים וכיפיים!;);):) והכל ברמה גבוהה ומקצועית!!
אני מתגעגעת מאוד:):):):):)מאוודדדד:)
הצלחה רבה בהכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה