דמות חדשה בזיבראש

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• a.jpg
    a.jpg
    KB 103.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הזאת ברנדין מה"נורמלי האחרון"??? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איריס, מדהים.
מותר לשאול כמה זמן ישבת על הדמות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mn;2213834:
איריס, מדהים.
מותר לשאול כמה זמן ישבת על הדמות?

תודה רבה :)
כשאני מתחילה דמות אני לא יודעת איך היא תראה בסוף אז אחרי כל המשחקים במצטבר 10 שעות, לא כולל זמן רינדור...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2215526:
.<script>$("#postmenu_2213777").find("a[href='member.php?u=12438']").text("נקודת מחשבה").css("font-family : noot;");</script>.
לענ"ד היה מתאים יותר לעשות עיניים יותר קטנות.
...

למה?

העיניים ממש מתאימות למבנה הפרצוף הכללי..

• הוסף לסימניות
חתיכת עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2215854:
למה?

העיניים ממש מתאימות למבנה הפרצוף הכללי..

הוא נראה כמו כושי נכון? הוא צריך איזון בפנים, הכל אצלו מדי גדול- הראש, האף, הפה, וגם העיניים.
אז הצעתי לך לנסות להקטין את העיניים.:)

• הוסף לסימניות
לא לא לא בבקשה לא לגעת לו בעיניים יש לו עיניים טובות..
(הן גם לאכאלה גדולות זה אשליה בגלל ה"עומק" שלהן והגבה הגבוהה והשעירה שהוא מתהדר יבה*2)
אולי השרשרת נראית קצת תקועה ושיטחית מעט..
יפה מאוד איריס. תצליחי :)

• הוסף לסימניות
האף....
כן אני מכיר את הרצון הזה להשתולל עם האף (עיין בתמונת הפרופיל שלי)

• הוסף לסימניות
ריסים?
מאוד הפריע לי שהם לא קימים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה