דמות חדשה - האיש עם העניבה :)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• BPR_Render.png
    KB 733.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהגיע זמן לאמר די למפלצות!

כשהדמות תהיה חביבה וסימפטית יהיו הרבה שבחים ומחמאות!!

• הוסף לסימניות
ממש מגניב ומביע.
הרמת את הדמות מה"פלסטיקיות" שבד"כ מתלווית לדמויות זיבראש.
עבודה טובה מאוד!

ולמי שרוצה דברים מתוקים בלבד אומר: או ברמה הזו - או לא.

• הוסף לסימניות
איזה ביצוע מדהים !
מראה רשע רציני !

• הוסף לסימניות
הוא מזכיר לי איזה ילד שפעם העלית...
עשוי מצוין!! אני נהנית מהעבודות שלך כל פעם מחדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חריק;1141034:

כשהעולם יהיה חביב וסימפטי, לא תהיה לאנשים השראה כזאת..
וחוץ מזה, לעניות דעתי, שבחים ומחמאות על תמונה הן לא הערובה לאיכותה, יחס הצילצולים כאן בפורום (ככלל) עומד ביחס הפוך לאיכות העבודה המצולצלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1141161:
וחוץ מזה, לעניות דעתי, שבחים ומחמאות על תמונה הן לא הערובה לאיכותה, יחס הצילצולים כאן בפורום (ככלל) עומד ביחס הפוך לאיכות העבודה המצולצלת.
לייק על החלק הראשון -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;1141256:
לייק על החלק הראשון -
כנראה שמה שכתבתי לא היה מספיק איכותי...אחרת לא היית נותן לייק (על פי התאוריה שלי..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1141161:

סתם שאלה כנה ותמה:eek:
לעתיד לבוא, זה מה שיהיה בעז"ה. האם לא לכך שאיפותינו?

והדמות, כמובן, מושלמת כתמיד. מביע מאד. ממש לא הייתי רוצה להתנהל מולו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י iris ogli;1140994:

נכתב ע"י חריק;1141034:

אני לא חושב שאת מוסמכת לומר מי יחמיא ומי לא...אני עוקב אחרי ההתקדמות של פותח האשכול ונהנה לראות...לך זה נראה מפלצת. ולי כיוצר בזיבראש לא!!!

• הוסף לסימניות
מפלצות, חייזרים, קרפדות ומכשפים כל עוד הן לא יוצאות מהמסך- בכיף.

• הוסף לסימניות
הוא די מזכיר לי דמות תנכי"ת-

את לבן הארמי:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה