דמות חדשה - נערה

• הוסף לסימניות
נעשתה בזיבראש ופוטושופ לקישוט

קבצים מצורפים

• yyy.jpg
    KB 384.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
קצת פלסטיקי לטעמי

• הוסף לסימניות
חמוד,
אבל למה העיניים יוצאות מפחידות כל כך?

• הוסף לסימניות
פששששש

התקדמות מדהימה

• הוסף לסימניות
איזה יופי! היא דומה למישהי...

• הוסף לסימניות
יפה
אבל היא נורא מאיימת

• הוסף לסימניות
למה אתם מתלוננים? !!!she is so cute
קצת טיפול בשיער ובגבות and she is perfect
יכול להיות מדהים בתור אנימציה.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהיא מתוקה.
מה שנראה לי שמאיים זה הצבע של העיניים שהוא קצת מזכיר את הסגנון שיש ליצורים מהעולם החיצון...
כדאי להכהות קצת את הכחול, אלא אם יש לך מטרה מסויימת דווקא בגוון הזה.

• הוסף לסימניות
מהמם!
אמנם אני לא מבינה בכל התוכנות האלה אבל נראה לי שהצל מלמעלה עושה מראה של גבות עבותות ומכאן המבט המפחיד.
לענ"ד העניה כמובן

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומדוייקת
אולי האישונים בהירים או חלולים מדי

• הוסף לסימניות
האף שהופך לורוד בקצהו קצת הזכיר לי חיה אשר היא איננה טהורה ואת בשרה איננו אוכלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1144183:
האף שהופך לורוד בקצהו קצת הזכיר לי חיה טמאה שאת בשרה איננו אוכלים.
זה באמת נראה כמו אף של ארנבת, או חמוס, או לברדור....
סתם,
לא מזכיר בכלל, מתי פעם אחרונה פגשת את החיה אשר היא איננה טהורה ואת בשרה איננו אוכלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1144185:
זה באמת נראה כמו אף של ארנבת, או חמוס, או לברדור....
סתם,
לא מזכיר בכלל, מתי פעם אחרונה פגשת את החיה אשר היא איננה טהורה ואת בשרה איננו אוכלים?

תיקון קל:

צבע האף הוא זה המזכיר לי זאת, ולא צורת האף.

חשוב השינוי בניסוח שאלתך מטמאה ל"איננה טהורה" כנהוג בתורתנו הקדושה, אך אין בכוונתי להכנס לדיון בנושא השאלה.

• הוסף לסימניות
יש לה מבט עוצמתי!
רק נראה לי שהעיניים מדי רחוקות אחת מהשניה.

• הוסף לסימניות
התווים שלה יפים מאד!!!

אבל משום מה נראה שהעלו לה אתמול את המינון של הכדורים...
המבט -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1144296:
התווים שלה יפים מאד!!!

אבל משום מה נראה שהעלו לה אתמול את המינון של הכדורים...
המבט -

לא נסחפת??

• הוסף לסימניות
נסחפתי לגמרי.
אבל יוצר מהסוג הזה צריך לקחת בחשבון את ההסחפויות של הצופים כשייפגשו עם היצירה שלו...:)

[אין חולק שהיא יפה]

• הוסף לסימניות
מה שבטוח זה שקר לה. אפילו היא שמה את הקפוצ'ון על הראש.
זה דמות עם סיפור מאחור. נראה כאילו היא נחושה, ולמודת נסיון מהחיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה