נכתב ע"י pr;1527549:יכולות מדהימות ומעוררות השראה וקנאה,
הייתי שמחה אם היית מפנה אותן קצת לכיוונים יותר סימפטיים.
לא התחברתי לדמות, היא עוררה בי גועל.
העיניים מאד יפהפיות וילדותיות כאלה, והדמות נורא מעוותת, כאילו מוטציה אנושית כזו.
אני הקטלנית הקבועה באשכולות שלך נראה לי, אבל אל תקחי את זה אישי.
אני פשוט מניחה שמהמקום שלך וברמה שלך את מסוגלת לשמוע גם דעת קהל מסתייגת.
אה, והרקע מדהים.
נכתב ע"י רפי רפי;1527582:הרקע המדהים באיזו תוכנה?
נכתב ע"י iris ogli;1527637:היי, תודה רבה, אני אוהבת לשמוע ביקורות מכל סוג
אני מניחה שיש חלק שלא מתחברים לדמויות שלי, אבל ככה אני חווה את המציאות...
העולם מלא אנשים שבמבט ראשון מעוררים סלידה
אך בסופו של דבר מה שחשוב זה העיניים, לא?
נכתב ע"י מנוחהלה;1529533:איריס
אעיך שכחת את הבנות שנתנו לך המון השראה בדרך ליצירה המוגמרת
לא אשכח ולא אסלח)))))))
נכתב ע"י pr;1531733:לצערי תיק העבודות חסום באתרוג.
זאת אומרת, הוא נכנס לאתר אבל רואים רק שחור....
נכתב ע"י אפרת 10;1531796:אכן תיק העבודות שחור, למה?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים