כללי דמות ידועה בוקטור. מזהים אותה? #2

• הוסף לסימניות
אני מבקש שהחוו"ד תהיה עניינית.

קבצים מצורפים

• טראמם-01.jpg
    KB 76.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בתנאי שאתה לא מטרלל אותי...

;) דש מקים שוין...
אגב כשמניחים את הסמן יותר משניה על התמונה מופיע השם שלה..
טראמם 01.jpg...

• הוסף לסימניות
מזכיר מעט את קודמו
אולי 'הסנטר כפול' שחור מידי
והעיניים...

• הוסף לסימניות
סרט נע???
איתו אפשר להסתבך?
או שלא נורא?

• הוסף לסימניות
נראה עייף ממסע הבחירות...

• הוסף לסימניות
טרראמפ.
הר' הכפולה במקור.

• הוסף לסימניות
אם תראו כוכבים בעניים זה לא כי אתם עייפים מידי...:rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
צעיר מדי

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את שאתה מוצא את הצורה הכי מינימליסטית ומצליח לדוג את האלמנטים המוכרחים בלבד בשביל שהדמות תהיה מזוהה ומביעה.
הסנטר שחור (יכול אפילו להראות זקן), הייתי מציעה לך לתת לו צבע מעט יותר כהה מצבע הפנים.
ממש יפה ומקסים. אתה קופירייטר או גרפיקאי?

• הוסף לסימניות
טראמפ...

אבל אם הייתי רואה אותו ברחוב לא הייתי מזהה אותו.

משהו חסר לי, טאצ' קטן שלדעתי יתן לו את הטרמפ כלפי מעלה.

• הוסף לסימניות
לא ממש נרקאה טראמפ מצד שני הוא ממש מזכיר מישהו שאני מכיר :)

• הוסף לסימניות
הסנטר שייך לקוריאני

ואיפה המבט השחצן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;2317139:
אני אוהבת את שאתה מוצא את הצורה הכי מינימליסטית ומצליח לדוג את האלמנטים המוכרחים בלבד בשביל שהדמות תהיה מזוהה ומביעה.
הסנטר שחור (יכול אפילו להראות זקן), הייתי מציעה לך לתת לו צבע מעט יותר כהה מצבע הפנים.
ממש יפה ומקסים. אתה קופירייטר או גרפיקאי?

בוא נסכם את זה כך.
בקופי אני יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2317874:
בוא נסכם את זה כך.
בקופי אני יותר טוב.

דוקא לא
אאהבתי את מינימליות הקוים שיוצרות הבעה
המצוינות נכרת בשני התחומים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2317874:
בוא נסכם את זה כך.
בקופי אני יותר טוב.
מילה של קופירייטר

• הוסף לסימניות
הורידו את השרשור של הדמות של הקוריאני ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה