דמות מאפיינת תכונה נפשית

• הוסף לסימניות
בעניין הפרעות קשב יש יסוד גורם הנקרא : אי היכולת לעקב תגובה
במונך לא מכובס = אימפולסיבי = מתקשה ליעקב תגובה ביחס לגירוי
עצבני שורף הכל רעב מכניס כל מה שזז וכו'
אני רוצה לאפיין את הצד הזה בהחלטת הרצון ע"י דמות
האם הדמות שציירתי כאן מביעה זאת
חוות דעתכם/ן תעזור לי תודה

קבצים מצורפים

• מוקסו  אי היכולת לעקב תגובות.jpg
    מוקסו אי היכולת לעקב תגובות.jpg
    KB 120.2 · צפיות: 241
  • הוסף לסימניות
בעניין אי היכולת לעקב תגובה
לעכב תגובה לא לעקב (לקח לי זמן להבין למה התכוונת...)

הוא נראה אחד שרוצה הכל כאן ועכשיו, אבל לא מתוך אימפולסיביות אלא מתוך שתלטנות!

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה פחות ל'חייך' (מלש' חיוך) אותו, עכשיו הוא נראה יותר חורש מזימות..

• הוסף לסימניות
אני מקבל את שתי החוו"ד א' לגבי השתלטות וב' לגבי החיוך כיוצר אופי מידי = מתוכנן לא מצד אימפולס'
הוא אמור להיות הדחף הפנימי שתמיד נוטה לגירוי בלי לנסות להתנגד אליו להשהות אותו ז"א שהדמות = הדחף מצידו הוא חד משמעי האדם שיש לו את בעיית הקשב לא מצליח
"לשמוע" מיד את הצד שרוצה לעצור ולהתבונן באותו שבריר שניה אם זה ראוי או לא לענות לגירוי
ואם כל זה במחשבה שניה אתן צודקות עדיין האפיון שיצרתי לא מדוייק
מה אתן מציעות לי במקום מעניין אותי ללמוד

• הוסף לסימניות
אני מקבל את שתי החוו"ד א' לגבי השתלטות וב' לגבי החיוך כיוצר אופי מידי = מתוכנן לא מצד אימפולס'
הוא אמור להיות הדחף הפנימי שתמיד נוטה לגירוי בלי לנסות להתנגד אליו להשהות אותו ז"א שהדמות = הדחף מצידו הוא חד משמעי האדם שיש לו את בעיית הקשב לא מצליח
"לשמוע" מיד את הצד שרוצה לעצור ולהתבונן באותו שבריר שניה אם זה ראוי או לא לענות לגירוי
ואם כל זה במחשבה שניה אתן צודקות עדיין האפיון שיצרתי לא מדוייק
מה אתן מציעות לי במקום מעניין אותי ללמוד
הייתי חושבת יותר בכיוון של לאפיין את המצוקה שלו.. אני לא יודעת אבל כרגע הוא נראה יותר מדי אגואיסטי וחסר התחשבות, בגלל החיוך אולי, ואילו במציאות זה יותר מחוסר ברירה... זה לא שבעלי ההפרעה בוחרים בה או רוצים בהשלכות שלה... הם יותר בתוך סוג של כלא של התנהגות כזו... תנסו להביע את זה בדרך של חוסר אונים, מצוקה, שהוא רוצה את זה ממש עכשיו אבל... לא בגלל רוע או משהו

• הוסף לסימניות
מלחיץ למדי:eek:

וקורע מצחוק...

• הוסף לסימניות
לענ"ד הייתי מציע לך לצייר דווקא דמות יותר ילדית, כיוון שידוע שלילדים יש קושי בדחיית סיפוקים, מישהו קטנוני כזה, או עם ברק בעניים מוכן להרפתקא והסיכון הבא בלי לחשוב על ההשלכות...
לא יודע, זה מה שעלה לי.:p
ואילו הקול החושב טיפוס רציני צנום עם משקפיים, קצת מגמגם אולי...:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה