דמות קריקטורה בתלת מימד

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם על הדמות ואיזה השראה הוא נותן ;)

לי הוא נראה צלם |תייר

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

• הוסף לסימניות
וואי כמה שאהבתי!! רק השיער צריך שיפור, בגלל השיער עושה רושם שהוא מחרסינה או משהו..

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני באמת צריך לחשוב איך לשפר את השער

לא קשור לקריקטורה פרסום ציור(אני לא רוצה ליפתוח עוד אשכול)
ראלי מופשט
picture.php

• הוסף לסימניות
בהחלט מוצלח!!

• הוסף לסימניות
האיש למעלה נראה לי כמו רואה חשבון - רק חסר העיפרון מאחורי האוזן

• הוסף לסימניות
הדמות בתלת מימד מאוד יפה, כל פוזה היא נותנת השראה אחרת.
הדמות המצוירת נראה גוף של ילד ופנים של מבוגר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
לרואה חשבון יש קטע שלעפרון מאחורי האוזן?

דוקא טענו לי שיש לו פנים של ילדה

ועל הדרך עוד ציור נחמד של ילדה
picture.php

• הוסף לסימניות
הדמות בתלת מימד

הדמות יפהפיה, באיזו תוכנה היא נעשתה?

• הוסף לסימניות
תודה
נעשתה במקס

אתה לא יודע שצלמים ותירים הם פוזלים :rolleyes:

• הוסף לסימניות
האיש מדהים הוא עשוי ממש טוב ונכון עם פרופורציות מעולות! הלוואי שאגיע פעם לרמת דיוק כזו בפלסטלינה שלי... זה הרף הבא.

• הוסף לסימניות
האיש עשוי היטב. נראה איש טוב...
רק לדעתי הכרס לא מתאימה לדמות שלו, מתאים לו להיות רזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה