התייעצות דמי אבטלה מהיום הראשון-התפטרות מסיבה מוצדקת

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לעבור דירה ובמקביל לעזוב את העבודה
שואלת לגבי דמי אבטלה בעקבות התפטרות בשל מעבר דירה -
ראיתי בביטוח לאומי שבהתפטרות מסיבה מוצדקת נדרש להביא הוכחות
איזה הוכחות נדרש להביא במקרה מעבר דירה ? ויותר מזה - מעבר לוקח זמן , נגיד והיה ועדיין לא מצאנו דירה , אנחנו בתהליך חיפוש וברור
עדיין אוכל לקבל דמי אבטלה מהיום הראשון למרות שהמעבר לא קרה במיידי , אלא רק עומד לקרות ובשלו הופסקה העבודה ??
למישהו יש נסיון עם העניין ?
מקווה שהובנתי
תודה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמעבר דירה לא נחשב סיבה מוצדקת.
רק התפטרות בגלל הרעת תנאים או מצב בריאותי.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמעבר דירה לא נחשב סיבה מוצדקת.
רק התפטרות בגלל הרעת תנאים או מצב בריאותי.
רשום בפירוש באתר של ביטוח לאומי :
  • שינוי מקום המגורים או שינוי מקום העבודה, אם המרחק בין מקום המגורים החדש לבין מקום העבודה עולה על 60 קילומטר, או 40 קילומטר עבור אם לילד שלא מלאו לו 7 שנים.

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי שקיבלה אבטלה מהיום הראשון בשל מעבר דירה?

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לעבור דירה ובמקביל לעזוב את העבודה
שואלת לגבי דמי אבטלה בעקבות התפטרות בשל מעבר דירה -
ראיתי בביטוח לאומי שבהתפטרות מסיבה מוצדקת נדרש להביא הוכחות
איזה הוכחות נדרש להביא במקרה מעבר דירה ? ויותר מזה - מעבר לוקח זמן , נגיד והיה ועדיין לא מצאנו דירה , אנחנו בתהליך חיפוש וברור
עדיין אוכל לקבל דמי אבטלה מהיום הראשון למרות שהמעבר לא קרה במיידי , אלא רק עומד לקרות ובשלו הופסקה העבודה ??
למישהו יש נסיון עם העניין ?
מקווה שהובנתי
תודה
לכאורה מאושרת אבטלה רק אחרי המעבר בפועל ואם אני זוכרת נכון הם הולכים לפי העדכון של משרד הפנים,
ורק מעבר לפריפריה מזכה באבטלה.

• הוסף לסימניות
לכאורה מאושרת אבטלה רק אחרי המעבר בפועל ואם אני זוכרת נכון הם הולכים לפי העדכון של משרד הפנים,
ורק מעבר לפריפריה מזכה באבטלה.
לא כתוב באתר של ב"ל מילה על פריפריה
רק על קילומטרים
ותודה על תשובתך לגבי האישור רק לאחר המעבר בפועל ,

• הוסף לסימניות
רשום בפירוש באתר של ביטוח לאומי :
  • שינוי מקום המגורים או שינוי מקום העבודה, אם המרחק בין מקום המגורים החדש לבין מקום העבודה עולה על 60 קילומטר, או 40 קילומטר עבור אם לילד שלא מלאו לו 7 שנים.
זה לעניין עבודה באיזה מרחק הם יכולים להציע לך. לא לעניין קבלת אבטלה מיידית לאחר מעבר דירה.
תביאי את כל הקישור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה