דמי אבטלה

• פותח הנושא zoom
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש לי מה לגשת לחתום אבטלה
אם עבדתי ב2 מקומות עבודה
ופוטרתי מאחד מהם?
(במקום השני אני ממשיכה כרגיל)
אשמח לתשובה מהמומחים בתחום.

• הוסף לסימניות
כן.בהחלט

• הוסף לסימניות
ברור. תסביראי להם שיש לך עוד עבודה,
אולי תקבלי פטור מההתיצבות השבועית

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שפוטרה ממקום עבודה אחד ולא היתה זכאית לדמי אבטלה. תלכי לביטוח לאומי ותבדקי בעצמך
הם עושים שם חישוב של 2 המישרות לחלק ל 2 או משהו בסגנון.
כך שאם זו לא המישרה העקרית לא בטוח שתקבלי

• הוסף לסימניות
לא נכון

• הוסף לסימניות
בדיוק קרה לי אותו דבר שבוע שעבר..
וביררתי..ולא שווה בכלל לחתום..
תלוי באיזה גיל את..כי הם נותנים כזה סום מזערי..שחבל..
עדיף לשמור את האופצייה לפעם אחרת..כי הבנתי שרק ל 4 שנים אפשר לחתום

• הוסף לסימניות
אפשר לחתום פעם בשנה למשך תקופת הזכאות שלך שנקבעת בד"כ לפי גיל ,ככל שאת צעירה תקופת הזכאות שלך קצרה יותר...כמובן לא תקף במקרים חריגים כמו סגירת מפעל/מוסד באופן פתאומי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה