דמי הבראה במשרד החינוך

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת כמה הם משלמים ליום,
וכמה ימים מקבלים לפי הוותק?

• הוסף לסימניות
זה הסכומים של שנת תשפג
1717326893899.png

• הוסף לסימניות
זה המקור - מכל זכות

מעסיקים צריכים להפחית סכום השווה ליום הבראה מתוך תשלום דמי ההבראה המגיעים לעובדים בשנת 2024

לעובדים במשרות חלקיות או שעבדו רק בחלק מהשנה, ולעובדים מסוימים המפורטים בהמשך יופחת סכום נמוך יותר

שווי יום הבראה הוקפא והוא יישאר כפי שהיה בשנת 2023 - 418 ₪ במגזר הפרטי ו-471.4 ₪ במגזר הציבורי

המעסיקים יעבירו לרשות המסים את הסכום שהופחת, וכן את כל התשלומים שנחסכו מהם כתוצאה מהפחתת הסכומים ומהקפאת שווי יום ההבראה.
...

אוכלוסיית יעד ותנאים מקדימים​

• עובדים במגזר הפרטי, מלבד עובדים במשק בית.
  • עובדי מדינה, עובדי השלטון המקומי, עובדי המועצות הדתיות, עובדי האוניברסיטאות הציבוריות, עובדי מכון ויצמן, עובדי הסתדרות הדסה, עובדי המוסד לביטוח לאומי ועובדי שירות התעסוקה.
  • חיילים בשירות קבע.
  • נושאי משרה המפורטים להלן, גם אם לא משולמים להם דמי הבראה: נשיא המדינה, מבקר המדינה, שר, נגיד בנק ישראל ומשנהו, סגן שר, דיין, חבר הכנסת , קאדי, שופט, קאדי מד'הב, רב ראשי, ראש רשות, ראש מועצה דתית, רב עיר, יושב ראש ועדה למילוי תפקידי ראש העירייה והמועצה וסגנו, יושב ראש ועדה למילוי תפקידי ראש המועצה המקומית והמועצה וסגנו, ממונה בעל סמכות הכרעה וכן יושב ראש ועדה ממונה במועצה הדתית.

שימו לב
דמי ההבראה יופחתו רק למי שכלול ברשימה שפורטה למעלה. לא יופחתו סכומים המשולמים למי שאינם כלולים ברשימה הנ"ל. ראו פירוט בהמשך.

• הוסף לסימניות
וואו לא הבנתי מה זה ההורדה בתלוש "הפחתת דמי הבראה"
איזה נס שיש את פרוג

• הוסף לסימניות
ממש חוצפה זה ממש לקחת כסף מהכיס של התושבים
לא מספיק העליות מחירים..
דווקא השנה הכי צריך את הכסף הזה והכי צריך הבראה מכל השנה שעברה עלינו..
אני כאשר אני רוצה לבדוק אם משתלם לי לעבוד בעבודה מסויימת
מחשבת את השכר החודשי ומוסיפה לו את התשלומים הנוספים השנתיים..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי איפה החוצפה?!
מדינה שלמה במלחמה!
לא בקשו ממנו להכנס לעזה...
כן לתרום מעט...
לא צריך להשתמש במילה "חוצפה"
אבל צריך להסכים שיש חוסר היגיון שהנטל נופל על העניים והעשירים.
אני עוד עשירית אחוז מס על עשירים היו מגיעים לסכום כפול לא שבדקתי אבל זו האינטואיציה שלי
אגב, זה לא בדיוק נכון שלא ביקשו ממני להיכנס לעזה;)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איפה החוצפה?!
מדינה שלמה במלחמה!
לא בקשו ממנו להכנס לעזה...
כן לתרום מעט...
אפשר לתרום לא מעט
מסגירת משרדים מיותרים בממשלה
להוריד מהתקציב תרבות, טלוויזיה ועוד
ובעיקר אפשר להתנהל בצורה נכונה ואמיצה במלחמה
כל כך הרבה דמים נשפכו לשווא

• הוסף לסימניות
מלחמה היא דבר שעולה המון המון כסף למדינה במליון תחומים וצריך לכסות אותה מאיפה שהוא.
שלא לדבר על השבר שהושברנו שיש יישובים שלמים שיצטרכו לשקם מאפס.

ברור שכל אחד אומר רק לא מכבשת הרש שלי, אבל אין לדבר סוף.

דווקא בעיניי הצורה הספציפית הזו הוגנת מאד, כולם משלמים שווה.

ואגב "שהעשירים ישלמו יותר" בסוף העשירים (באמת) יעזבו, כי גם הם אוהבים את הכסף שלהם.

אה, וגם לי יורד יום הבראה.

• הוסף לסימניות
לא אכפת לי על היום הבראה שלי
אני ברוך השם ממש בסדר
כואב לי על מעמד הביניים ומטה
שגם ככה לא סוגרים את החודש..
יש עוד מלא פתרונות מעולים
אבל הסיבה שהחוק עבר
זה כולם נכנעו לצורת ההתנהלות הזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה