כנ"ל אצלנו, ומסכים איתכם ששווה להורה וכו' אבל במחשבה שניה יוצא שארוחת בוקר לגן שלם עולה 100 ₪!!! ליום נראה לי אכן מוגזם.אצלנו זה 71 ש"ח, זה 2.5 ש"ח ליום, שווה בהחלט.
וזה חוץ מהרוגע בבוקר.
גבינה - 17 ש"חכנ"ל אצלנו, ומסכים איתכם ששווה להורה וכו' אבל במחשבה שניה יוצא שארוחת בוקר לגן שלם עולה 100 ₪!!! ליום נראה לי אכן מוגזם.
א. חומוס ב'יש' קילו 9.9, והאם כל יום שיש חומוס נגמר קילו שלם?!גבינה - 17 ש"ח
חומוס - 30 ש"ח
טונה - 10 ש"ח
ירקות - 20 ש"ח בערך
3 לחם - 25 ש"ח
משהו מיוחד לראש חודש ++
בבני ברק יש בכל הגני עירייה.איפה יש בעולם ארוחת בוקר בגן?
גן פרטי?
לדעתי זה יכול ליצור קנאה של הילדה כלפי החברות בגן ולהפך, לא היתי רוצה שהבת שלי תהיה יוצא דופן גם עם קצת עושקים אותי.אני חייבת להצטרף לדמי הזנה? אני יכולה לומר לגננות שאשלח לו סנדוויץ?
וואו כיף לכם זה שווה ממש, הייתי מסכימה לשלם 100 ש"ח בחודש והעיקר שאני יודעת שהילדה מסודרת עם אוכל מצוין בלי לדאוג לזה בלחץ של הבוקר.בבני ברק יש בכל הגני עירייה.
כנראה גם בעמותה אבל אני לא שולחת אז לא יודעת בוודאות.
??ביצים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים