דרוש מידע דמי חגים...

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אשמח לדעת אם אני עובדת במקום עבודתי זה החודש השלישי.
זאת אומרת שהתחלתי בחודש 2/2023, וחודש 4/2023 זה החודש השלישי.
האם אני זכאית לקבל גם תשלום דמי חג על פסח או שלא?
אשמח למי שיודע...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם את עובדת חודשית אז מהיום הראשון את זכאית לדמי חגים
ואם את עובדת שעתית או יומית אז רק אם עבדת 3 חודשים לפני, אבל רק אם היית אמורה לעבוד באותו יום, ועבדת גם יום לפני ויום אחרי (אלא אן כן המעסיק אישר שלא תעבדי )

• הוסף לסימניות
אני מקבלת לפי שעה.
עבדתי יום אחרי, ויום לפני המעסיק אישר לי לא לעבוד.
כל זה אני יודעת, אבל שאלתי אם זה לא נחשב החודש הנוכחי שביחד איתו אני כבר עובדת 3 חודשים?
ויש חוק מסויים לגבי חוה"מ?

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אשמח לדעת אם אני עובדת במקום עבודתי זה החודש השלישי.
זאת אומרת שהתחלתי בחודש 2/2023, וחודש 4/2023 זה החודש השלישי.
האם אני זכאית לקבל גם תשלום דמי חג על פסח או שלא?
אשמח למי שיודע...
תודה רבה!
אחד התנאים לתשלום בחג לעובד שעתי (עובד חודשי זכאי מהיום הראשון...)
זה שימלאו לו 3 חודשי העסקה.

אם יש לך שאלה ספציפית תוכלי לפנות אליי ( אני חשבת שכר)
prog84370 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
אחד התנאים לתשלום בחג לעובד שעתי (עובד חודשי זכאי מהיום הראשון...)
זה שימלאו לו 3 חודשי העסקה.

אם יש לך שאלה ספציפית תוכלי לפנות אליי ( אני חשבת שכר)
prog84370 @ gmail.com
איזה עוד תנאים יש לתשלום דמי חגים?

תודה על הרצון לענות ולעזור לאחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה