דמי חל"ד מופחתים בגלל חל"ת קורונה - יש מה לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
ב"ה יצאתי ישר מהחל"ת לחופשת לידה,
הגשתי את כל הניירת וקיבלתי את דמי החל"ד לחשבון
אבל לפי המכתב שהתקבל אח"כ אני רואה שהחישוב נעשה עם חודשים שהייתי בהם בחל"ת
אומנם חישבו גם את הסכום שקיבלתי בחל"ת מביטו"ל, אבל מטבע הדברים זה לא 100%.
יש לי מה לעשות עם זה? לערער? לבקש שיחשבו שוב או משו כזה?
או שזה חלק מנזקי הקורונה שנאלץ לספוג?

• הוסף לסימניות
כך מופיע באתר הביטוח לאומי:
השלמת שכר לצורך חישוב הקצבה
אם הייתה ירידה בשכר שלך ב-6 החודשים שקדמו להפסקת העבודה בגלל מחלה, תאונה, שביתה, השבתה, אבל במשפחה או כל סיבה אחרת שאינה תלויה בך, ויש לך אישורים מתאימים, אנו נבדוק את האפשרות לחשב את סכום הקצבה בדרך אחרת, בהתאם לעיסוקך:
  • עובדת עצמאית – אם חלה ירידה בהכנסתך השנתית בגלל ההיריון, אנו נבדוק את האפשרות לחשב את סכום הקצבה המגיעה לך על פי הכנסתך בשנת המס הקודמת (אם אכן יש כזאת).
  • עובדת שכירה – אם לא קיבלת שכר מלא ב-6 החודשים שקדמו להפסקת העבודה, אנו נבדוק את האפשרות לחשב את הקצבה לפי שכר גבוה יותר, או לפי חודשים קודמים.

• הוסף לסימניות
בקורונה החישוב לדמי לידה אמור להיות לפי ההכנסות לפני החל"ת
זאת תקנה רק בגלל הקורונה
במצב רגיל החישוב הוא לפי האבטלה
מנסיון אישי שלי הייתי במצב זהה לשלך- קיבלתי מלא.

• הוסף לסימניות
בקורונה החישוב לדמי לידה אמור להיות לפי ההכנסות לפני החל"ת
זאת תקנה רק בגלל הקורונה
במצב רגיל החישוב הוא לפי האבטלה
מנסיון אישי שלי הייתי במצב זהה לשלך- קיבלתי מלא.
תודה למי שענתה!

טכנית איך אני עושה את זה?
יש איזה טופס ייעודי לזה באתר שלהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה