דמי חנוכה כבר קיבלת?!

• הוסף לסימניות
חנוכה שמח לכולם!

איזה יותר אהבתם?
פוקוס על המטבע או על הפנים?

• הוסף לסימניות
וואי, איזה סבא חמוד.....

הראשונה, שהפוקוס על הילד יותר יפה...

• הוסף לסימניות
אם היה עומק שדה רדוד בהרבה יותר אז הייתי אוהבת את התמונה עם הפוקוס על המטבע אבל זה לא כאן ולא כאן ונראה פאשלת מיקוד הפוקוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1469801:
אם היה עומק שדה רדוד בהרבה יותר אז הייתי אוהבת את התמונה עם הפוקוס על המטבע אבל זה לא כאן ולא כאן ונראה פאשלת מיקוד הפוקוס
אני גם חושבת כמוך לגבי המיקוד...
אבל הילד מתוקקקקק מדבש!!
:)

• הוסף לסימניות
ברור שעל הפנים..
המון אוירה, הילדה קצת שרופה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1469801:

באמת פספוס.
מעצבן, הייתי צריכה לסגור טיפה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך זאת? יותר טובה?
ורותי זה ילד:p

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות עם הרבה ושמחה.
לדעתי, עם הפוקוס על הפנים יותר מוצלח.

• הוסף לסימניות
סבא חמוד וילד מתוק
תמונה מוצלחת שכיף שיש באלבום
אהבתי את שתיהן

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת את שתיהן. הצלחת ממש להעביר את הסיפור..

• הוסף לסימניות
התמונה נהדרת
התאורה מתאימה מאוד לסיטואציה, פשוט יופי

• הוסף לסימניות
רציתי לומר לך שהוא נראה ילד..
בלעה"ר, מתוקי!!
הראשונה יפה - החיוך בעיקר של הסבא אמיתי וטוב כזה, סבאי.. והלהיטות של הילד נראית ממשית..

השני'ה - החיוך של הילד המאושר מהמטבע פשוט מתוקקק!!!!!
נהניתי מהסיטואצי'ה - השני'ה נראית יותר מוצלחת, לא יודעת להגדיר לך מה (צילום סטילס לא למדתי באופן מקצועי) אבל משהו בקומפוזיצי'ה קצת יותר מאוזן ויפה כזה.
אבל התמונות והצילום, ובעיקר המצולמים - מדהימים!!!!!!
חג שמח ומאיר.. והתמונה הזו מחדדת את זה:)

• הוסף לסימניות
איפה מצאת סבא כזה?
יש הרבה ילדים יפים לצילום אבל סבים...וואלה הצלחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה