כללי דמי חנוכה לגננות

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
המודעה עדיין פתוחה לכל השינויים המתבקשים.
אשמח לכל חוו"ד

קבצים מצורפים

• חנוכה צעצועית.png
    KB 595.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הייתי מחפשת תמונה שבה הנרות עומדים בצורה הרגילה.
יותר נראה לפורמט.

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיפה מעט צהוב,
ולגבי הטיפוגרפיה - את הקטע של גננת יקרה אפשר למרכז,
וחסר שם ש' ב: "על מנת שנשלח"

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zebra;1877327:
הייתי מחפשת תמונה שבה הנרות עומדים בצורה הרגילה.
יותר נראה לפורמט.

רציתי שיראו גם את המתנות שליד
די חפרתי בשאטר, ולא מצאתי
אני ימשיך לחפש משהו מתאים.

תודה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה

לענין הכיתוב
אין בעצם תשובה
מה קורה לגננת שמקבלת דמי חנוכה

אפשר אולי:

כשגננות מקבלות דמי חנוכה
הגן מלא חוויות או
הילדים מאושרים

• הוסף לסימניות
את הערת הניסוח רק עכשיו, אני יעביר ללקוחה וישנה.
תודה!

קבצים מצורפים

• חנוכה צעצועית.png
    KB 440.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא גרפיקאית,
אבל אהבתי את הגיוון בצבעים.
מעניינים.
לגבי החנוכיה - יותר אהבתי את התמונה הראשונה, הזוית יותר מעניינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה