פנסיה דמי ניהול בפנסיה, מה עדיף זול יותר בהפקדה או בצבירה?

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי צבירה של 230,000, הפקדה חודשית בערך 3,700, דמי ניהול כיום: 0.05 מהצבירה ו1.5 מההפקדה.
קיבלתי הצעה חדשה של: 0.01 מההפקדה ו0.1 מהצבירה.
במחשבון ההצעה החדשה יותר זולה, רק השאלה שלי האם יש פה שיקולים נוספים שצריך לתת עליהם את הדעת.
בהמשך ההצעה הנוכחית תהיה טובה יותר, ואז אולי יהיה קשה להשיג שוב הצעה דומה?
בנוסף, שאלה לא קשורה, מה עדיף בביטוח משכנתא סכום התחלתי נמוך למרות שהסכום הכולל גבוה יותר ולעבור כל כמה שנים, או שזה פחות פרקטי ועדיף את מה שהכי זול באופן כולל?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי צבירה של 230,000, הפקדה חודשית בערך 3,700, דמי ניהול כיום: 0.05 מהצבירה ו1.5 מההפקדה.
במחשבון ההצעה החדשה יותר זולה, רק השאלה שלי האם יש פה שיקולים נוספים שצריך לתת עליהם את הדעת.
בנוסף, שאלה לא קשורה, מה עדיף בביטוח משכנתא סכום התחלתי נמוך למרות שהסכום הכולל גבוה יותר ולעבור כל כמה שנים, או שזה פחות פרקטי ועדיף את מה שהכי זול באופן כולל?
תודה רבה
פיספסתי משהו ?
גם מצבירה וגם מהפקדה הנתונים החדשים זולים יותר
אז מה השאלה ?

אבל כמעט בטוח שנפלה פה טעות כי זה הצעה פנטטסטית שבחיים לא שמעתי
אם זה אכן כך אשמח לקבל פרטים מי הסוכן/חברה שהציעה את זה

• הוסף לסימניות
במה שיש היום זה 0.05 מהצבירה, בהצעה החדשה זה 0.1 מהצבירה.
זה כפול.

• תודה
Reactions: HUS
  • הוסף לסימניות
במה שיש היום זה 0.05 מהצבירה, בהצעה החדשה זה 0.1 מהצבירה.
זה כפול.
נכון לא שמתי לב
בעצם בהפקדה יותר זול מבצבירה בשונה מהמקובל

תכלעס' יש חיה כזאת 0.01 מההפקדה ??

• הוסף לסימניות
ההצעה דרך הייטקזון, כך שיכול להיות שזה באמת זול יותר מהתנאים הקלאסים בשוק.

• הוסף לסימניות
שלום,
תודה רבה
אני מבינה שההצעה היא 1% מהפקדה ו0.1% מהצבירה.
וכיוון שזה ממש הפרש נמוך בטווח הקצר, לכאורה לא כדאי לעבור בשביל זה, כשבעוד קצת זמן זה ישתנה לטובת מה שיש לך כרגע.

• הוסף לסימניות
וכיוון שזה ממש הפרש נמוך בטווח הקצר, לכאורה לא כדאי לעבור בשביל זה, כשבעוד קצת זמן זה ישתנה לטובת מה שיש לך כרגע.
את בטוחה לי יצא במחשבון ריבית דריבית שגם כיום ההצעה המוצעת יותר יקרה מהקיימת
(גם לפי חישוב של אחוז מההפקדה וגם לפי מה שכותב השאלה כתב 0.01 מההפקדה עדיין קייםפער לטובת ההצעה הקיימת)

• הוסף לסימניות
(גם לפי חישוב של אחוז מההפקדה וגם לפי מה שכותב השאלה כתב 0.01 מההפקדה עדיין קייםפער לטובת ההצעה הקיימת)
אני אכן בטוחה בנתונים שכתבתי.

• הוסף לסימניות

אתם פשוט באותה דעה.
טעיתי?

• הוסף לסימניות
לא היא כתבה שאעפ''י שכיום יש הפרש קטן לטובת ההצעה המוצעת לא שווה לעבור כי בטווח הארוך ההצעה הקיימת משתלמת
הארוך ארוך, ועד אז תמצא הצעה אחרת. (בהנחה שאין תשלום נוסף / מיסוי על מעבר)

• הוסף לסימניות
איזה דמי ניהול אפשר לקבל על 230,000 [הרוב פנסיה חוץ מ-45 שזה השתלמות] לא דרך איגוד או אירגון אלא לכלל הציבור...
@מקצועי בלבד

• הוסף לסימניות
איזה דמי ניהול אפשר לקבל על 230,000 [הרוב פנסיה חוץ מ-45 שזה השתלמות] לא דרך איגוד או אירגון אלא לכלל הציבור...
@מקצועי בלבד
בפנסיה אפשר לקבל ברוב המקרים דמי ניהול כפי שמובא פה באשכול, או דומים לזה.
השתלמות זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
בפנסיה אפשר לקבל ברוב המקרים דמי ניהול כפי שמובא פה באשכול, או דומים לזה.
השתלמות זה משהו אחר.
1% מהפקדה ו0.1 מצבירה?
וכמה בהשתלמות?
את עושה כאלה דברים? [או בנוסח אחר... האם אפשר להצטרף דרכך? ואיזה קופות מדובר? והאם יש הבדל במסלולים השונים בדמי הניהול... כלומר לפי המסלול המבוקש יקבעו דמי הניהול....]
תודה רבה @מקצועי בלבד

• הוסף לסימניות
היי שאלה מה עדיף?

הצעה א
0.1 מהצבירה
1.4 מההפקדה.

הצעה ב
0.05 מהצבירה.
1.75 מההפקדה.

אני הלכתי על ההצעה השניה ..

• הוסף לסימניות
את עושה כאלה דברים? [או בנוסח אחר... האם אפשר להצטרף דרכך?
אני לא סוכנת פנסיונית.

והאם יש הבדל במסלולים השונים בדמי הניהול... כלומר לפי המסלול המבוקש יקבעו דמי הניהול....]
לא.
אבל לא בכל חברה יש כל מסלול.
היי שאלה מה עדיף?

הצעה א
0.1 מהצבירה
1.4 מההפקדה.

הצעה ב
0.05 מהצבירה.
1.75 מההפקדה.

אני הלכתי על ההצעה השניה ..
תלוי בגובה הצבירה ובגובה ההפקדה.

• הוסף לסימניות
שלום,
תודה רבה
1770147762562.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה