דרוש מידע דמי פגיעה אחרי תאונת עבודה

• הוסף לסימניות
אשתי נפלה בעבודה ואמורה לקבל עוד כמה ימים דמי פגיעה מהביטוח לאומי על כשלושים יום של חופשת מחלה
השאלה היא שיש לה עוד חודש של חופשת מחלה ואני לא יודע איך עושים כדי לקבל עוד פעם דמי פגיעה על התקופה הנוספת
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אולי יש לה ביטוח מהעבודה - של אובדן כושר עבודה?

• הוסף לסימניות
אשתי נפלה בעבודה ואמורה לקבל עוד כמה ימים דמי פגיעה מהביטוח לאומי על כשלושים יום של חופשת מחלה
השאלה היא שיש לה עוד חודש של חופשת מחלה ואני לא יודע איך עושים כדי לקבל עוד פעם דמי פגיעה על התקופה הנוספת
מישהו יודע?
דמי פגיעה מביטוח לאומי זה עד לתקופה של שלשה חודשים.
תבקש מהמעסיק את דמי המחלה רק אחרי שנגמרים הימים מביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
דמי פגיעה מביטוח לאומי זה עד לתקופה של שלשה חודשים.
תבקש מהמעסיק את דמי המחלה רק אחרי שנגמרים הימים מביטוח לאומי
אבל כרגע הביטוח לאומי אישר דמי פגיעה רק ל30 יום, כנראה בגלל שזה מה שהיה רשום בדף של הבית חולים, אבל עכשיו זה התארך עוד
איך אני מבקש תשלום על החודש הבא? צריך להעביר בקשה חדשה?

• הוסף לסימניות
אבל כרגע הביטוח לאומי אישר דמי פגיעה רק ל30 יום, כנראה בגלל שזה מה שהיה רשום בדף של הבית חולים, אבל עכשיו זה התארך עוד
איך אני מבקש תשלום על החודש הבא? צריך להעביר בקשה חדשה?
תעבירו את האישור הנוסף דרך האזור האישי באתר הביטוח לאומי

כמו"כ יש אפשרות לקבלת קצבת נכות, וקצבת נכות מעבודה

מומלץ להתייעץ עם לשכת דגל התורה -הרב גולדנטהל ויתנו לכם מענה מקצועי 03-9409000 degelpn @ degel.org.il

• הוסף לסימניות
@shani123 את יודעת איך עושים כדי לקבל החזר נסיעות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה