2 אחוזאשמח לקבל מידע לגבי דמי התיווך המקובלים בשנים האחרונות בקניית דירות. מידע ודוגמאות עם פרטים יעזרו מאד!
בבני ברק מקובל שרק הקונה משלם דמי תיווך ולא המוכר בגלל היצע הדירות הנמוךאשמח לקבל מידע לגבי דמי התיווך המקובלים בשנים האחרונות בקניית דירות. מידע ודוגמאות עם פרטים יעזרו מאד!
אתה טועה כי גם אני מוכר את הדירה שלי דרך מתווך וזה דירה מצוינת והקונה יצטרך לשלם 2 אחוז.......אני לא רוצה לצער אותך [אם אתה המשלם]
אבל זה מחיר יקר מאוד
או שהדירה הזאת בעייתית (טאבו משותף לא מסודר בעיריה שכנים רעים קומה שישית בלי מעלית עורפית באיזור תעשייה וצריך לחדש מטבח)
איזה גודל דירה? מאיזה איזור? הקונה? המוכר?2 אחוז
תודה. המידע מנסיון?בבני ברק מקובל שרק הקונה משלם דמי תיווך ולא המוכר בגלל היצע הדירות הנמוך
ולגבי האחוזים זה גם תלוי בפרמטרים מיקום,קומה,מצב הדירה,מחיר וכד' שזה גורם עיקרי לריבוי הקופצים
מוכר? קונה? מה האיזור?2 אחוז + מע''מ. מנסיון מהשבוע.....
כן בהחלטתודה. המידע מנסיון?
אצל איזה מתווך כך מקובל? דירה ספציפית שנמכרה כך?כן בהחלט
המוכר שלושה חדרים איזור מבוקש על הגבולאיזה גודל דירה? מאיזה איזור? הקונה? המוכר?
תודה. המידע מנסיון?
מוכר? קונה? מה האיזור?
תודה לכל המשיבים.
תודה! מהמוכר או הקונה?אני עובדת במשרד תיווך אנחנו גובים אחוז וחצי + מעמ
תיווך יואל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים