דרוש מידע דמעות בעיניים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה..
מהבוקר יורדות לי דמעות מהעיניים והם שורפות, עד כדי כך שאני לא מסוגלת לפתוח את העיניים בכלל!
זה מגיע כל כמה דקות עד שזה מסתדר, וחוזר חלילה...
מישהו שמע על דבר כזה?
יש לציין שאני עם עדשות מגע, אולי זה קשור ?
אשמח לכל מידע.
תודה.
לי היה כמה פעמים בדיוק ככה
שורף בטרוף(בחשיפה לשמש מתגבר)
רופא עיינים בדק וראה שזה שריטה בקרנית
יכול להגרם מאיזה לכלוך קטן שנכנס תחת העדשה
נתן רק טיפות להרגעה
עובר תוך 3-4 ימים
הרופא אסר להשתמש בעדשות מגע נדמה לי שבועיים עד לריפוי המוחלט

• הוסף לסימניות
לא יכול היות שפשוט יש לך חום?
לאחרונה קרה לנו במשפחה שמי שהיה עם חום זלג דמעות
וגם לחברה זה קרה לאחרונה. יום שלם זלגה דמעות ובסוף ה היה חום.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה..
מהבוקר יורדות לי דמעות מהעיניים והם שורפות, עד כדי כך שאני לא מסוגלת לפתוח את העיניים בכלל!
זה מגיע כל כמה דקות עד שזה מסתדר, וחוזר חלילה...
מישהו שמע על דבר כזה?
יש לציין שאני עם עדשות מגע, אולי זה קשור ?
אשמח לכל מידע.
תודה.
העיניים שורפות??
הילו קומו!!

העיניים יבשות??
הילו קומוד!!

* https://www.biogaya.co.il/hylocomod-eyedrops

• הוסף לסימניות
לי היה כמה פעמים בדיוק ככה
שורף בטרוף(בחשיפה לשמש מתגבר)
רופא עיינים בדק וראה שזה שריטה בקרנית
יכול להגרם מאיזה לכלוך קטן שנכנס תחת העדשה
נתן רק טיפות להרגעה
עובר תוך 3-4 ימים
הרופא אסר להשתמש בעדשות מגע נדמה לי שבועיים עד לריפוי המוחלט
מעניין
כי זה בשתי העיניים.
הגיוני?
ואם כן תוך כמה זמן זה נקרא ריפוי מוחלט? כי היום ב"ה זה הרבה יותר טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה