דן חסכן קמצן

• הוסף לסימניות
אני החלטתי לקנות אנטי וירוס. מסיבות שונות החלטתי לקנות ESET. בדקתי בזאפ, מצאתי חנות ב 80 ש"ח, הייתי מרוצה.
אממה? הייתי צריך עוד רשיון למחשב הנייד. הפעם בדקתי באיביי ומצאתי כמה הצעות מדהימות... ממוכרים אמינים.
כל המוכרים מציינים כל מיני שטויות על המשלוח (אסור למכור משו דיגיטלי לגמרי באיביי) אבל אחרי הרכישה שולחים מייל עם קוד.
אקיצער, קניתי רישיון לESET הגרסה היקרה יותר (200 ש"ח בארץ), ושילמתי.. 30 ש"ח. 10 דולר אוסטרלי.
הורדתי את התוכנה מהאתר הרשמי, ויש לי תוכנה חוקית בעברית בזיל הזול!
*רק שתדעו!*

• הוסף לסימניות
אם תתני קישור למוכר שלך זה יעזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2161127:
אני החלטתי לקנות אנטי וירוס. מסיבות שונות החלטתי לקנות ESET. בדקתי בזאפ, מצאתי חנות ב 80 ש"ח, הייתי מרוצה.
אממה? הייתי צריך עוד רשיון למחשב הנייד. הפעם בדקתי באיביי ומצאתי כמה הצעות מדהימות... ממוכרים אמינים.
כל המוכרים מציינים כל מיני שטויות על המשלוח (אסור למכור משו דיגיטלי לגמרי באיביי) אבל אחרי הרכישה שולחים מייל עם קוד.
אקיצער, קניתי רישיון לESET הגרסה היקרה יותר (200 ש"ח בארץ), ושילמתי.. 30 ש"ח. 10 דולר אוסטרלי.
הורדתי את התוכנה מהאתר הרשמי, ויש לי תוכנה חוקית בעברית בזיל הזול!
*רק שתדעו!*

איך אתה יודע שזה חוקי? חכה עד שזה נחסם (אצלנו אומרים בחינם אוכלים כינים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2161385:
איך אתה יודע שזה חוקי? חכה עד שזה נחסם (אצלנו אומרים בחינם אוכלים כינים)

מה הבעיה?
אני מתקין, הוא בודק מול השרת, מקבל אישור, כולל תאריך תפוגה עוד שנה.
בדקתי, ניסתי, עובד.
אם למישהו כאן יש הסבר איך זה יתכן לכל הרוחות- אשמח לשמוע. אבל זה עובד.
בבקשה:
http://www.ebay.com/itm/281879114931

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2161414:
מה הבעיה?
אני מתקין, הוא בודק מול השרת, מקבל אישור, כולל תאריך תפוגה עוד שנה.
בדקתי, ניסתי, עובד.
אם למישהו כאן יש הסבר איך זה יתכן לכל הרוחות- אשמח לשמוע. אבל זה עובד.
בבקשה:
http://www.ebay.com/itm/281879114931

אני ברגע זה יכול לתת לך סיריאל שיפעיל את התוכנה מול השרת עד 2022 והוא ממש לא חוקי...... ואני יתן לך את זה בחינם, לא ב-30 שקל......
זה חוקי רק אם אתה קונה ממפיץ מורשה, כל השאר גנבים ושקרנים, לא אתפלא עם עוד כמה ימים/שבועות/חודשים תעלה לך הודעה שאומרת "בדוק אם הרשיון שלך חוקי".

• הוסף לסימניות
אבל הוא עושה אקטיבציה מול השרת לא?
זה פשוט מוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2161452:
אבל הוא עושה אקטיבציה מול השרת לא?
זה פשוט מוזר.

תקרא את מה ששלחתי ותבין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2161477:
תקרא את מה ששלחתי ותבין

קראתי. אבל מה משתנה מאז האקטיבציה?
אם בהתקנה המפתח מאושר- למה שהוא יחסם פתאום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2161483:
קראתי. אבל מה משתנה מאז האקטיבציה?
אם בהתקנה המפתח מאושר- למה שהוא יחסם פתאום?

אם למשל מוכרים את אותו מספר כמה פעמים , הוא יחסם אחרי ש ESET יקלטו שעשו לו יותא מדאי התקנות .

• הוסף לסימניות
אוקיי. כרגע זה תקין. מקסימום ההפסד פה לא נורא:)

• הוסף לסימניות
ההפסד הוא ממש נורא.
ואני יסביר לך מדוע...
ESET ממש לא סתומים.
הם יודעים טוב מאוד שמי שלא איכפת לו להשתמש עם פריצה או קוד גנוב הוא יעשה זאת לעולם וימצא בקלות מי שיכול לאפשר לו את זה
ולכן הם יצרו מערכת מתוחכמת מאוד שמזהה את הבעיה
ונותנת לך כאילו עדכונים לתוכנה ואתה רגוע
אבל באמת כל אלו עדכוני שווא מדומים לגמרי
הוירוסים ממשיכים לחגוג לך במחשב ואין לך איך להתלונן כי אתה עם פריצה...
את כל זה גיליתי בעצמי...
את המחשב שלי קניתי עם התוכנה הכוללת פריצה עד 2984
והיו לי עדכונים אוטומטיים יום יום. ולא נתגלו שום וירוסים בסריקה.
כשגיליתי שזה פרוץ ורכשתי את התוכנה
בסריקה הראשונה נמצאו 23 וירוסים!!

מה שאני ממליץ לך הוא לבדוק מול החברה בעצמה אם יש להם תמיכה בשבילך...

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להתייחס בבקשה למה שכתב המשתמש "אריה ענק".

ראשית כל אבהיר שאני מהחושבים שאדם שמשתמש במחשב ללא אנטיוירוס חוקי ומעודכן שקול לאדם שישן ומשאיר את דלת הבית פתוחה לרווחה.

אני מתעסק עם חברת ESET מעל 10 שנים, ואכן החברה ידעה להתגבר באופן מרשים על כל מיני נסיונות פריצה ועקיפת מנגנוני האבטחה של התוכנה.

אבל, מעולם לא היה מצב שהחברה שלחה "עדכונים מדומים" למשתמשים שהיה להם רישיון לא חוקי או בעייתי, תוכנה כזו עם רישיון בעייתי לא היתה מקבלת עדכונים נקודה. שום עדכונים מדומים.

אני חושב שמה שקרה לאריה ענק, הוא שהפריצה שפרצה לו את התוכנה הפנתה את התוכנה לשרתי עדכונים שאינם של חברת ESET, אלא שרתים אחרים שמופעלים על ידי גורמים אחרים, משם בהחלט יש סיכוי שהוא קיבל חבילות עדכון לא תקינות ואולי אפילו כאלו שנגועות בוירוס, על דברים כאלו כמובן שלחברת ESET אין שום אחריות, כזה סוג של פריצה הוא מוכר והיה קיים.

אינני נציג של חברת ESET אבל אני חושב שכדאי שתשנה את ניסוח ההודעה לניסוח שאיננו חד משמעי, אלא כזה שמתבסס על ניסיון וחווית המשתמש שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2161701:
אני מעוניין להתייחס בבקשה למה שכתב המשתמש "אריה ענק".

ראשית כל אבהיר שאני מהחושבים שאדם שמשתמש במחשב ללא אנטיוירוס חוקי ומעודכן שקול לאדם שישן ומשאיר את דלת הבית פתוחה לרווחה.

אני מתעסק עם חברת ESET מעל 10 שנים, ואכן החברה ידעה להתגבר באופן מרשים על כל מיני נסיונות פריצה ועקיפת מנגנוני האבטחה של התוכנה.

אבל, מעולם לא היה מצב שהחברה שלחה "עדכונים מדומים" למשתמשים שהיה להם רישיון לא חוקי או בעייתי, תוכנה כזו עם רישיון בעייתי לא היתה מקבלת עדכונים נקודה. שום עדכונים מדומים.

אני חושב שמה שקרה לאריה ענק, הוא שהפריצה שפרצה לו את התוכנה הפנתה את התוכנה לשרתי עדכונים שאינם של חברת ESET, אלא שרתים אחרים שמופעלים על ידי גורמים אחרים, משם בהחלט יש סיכוי שהוא קיבל חבילות עדכון לא תקינות ואולי אפילו כאלו שנגועות בוירוס, על דברים כאלו כמובן שלחברת ESET אין שום אחריות, כזה סוג של פריצה הוא מוכר והיה קיים.

אינני נציג של חברת ESET אבל אני חושב שכדאי שתשנה את ניסוח ההודעה לניסוח שאיננו חד משמעי, אלא כזה שמתבסס על ניסיון וחווית המשתמש שלך.

לכן ציינתי בהדוע הראשונה שלי כאן, שלא הורדתי את התוכנה מקישור שקיבלתי במייל, אלא הורדתי אותה מהאתר הרשמי והכנסתי לה קוד (בדיוק כמו הקוד שקנית יבישראל..)
מה שכן- המוכר אמר לי לציין באקטיבציה שהאזור הוא אוסטרליה

• הוסף לסימניות
שים לב שבמה שכתבתי התייחסתי למה שכתב אריה ענק, הבעיה אצלו לא היתה בתוכנה אלא בפריצה שהפעילו, כך לעניות דעתי, לגביך, כל עוד התוכנה היא מהאתר הרשמי ומה שהכנסת זה הרישיון -אין מצב שאתה מגיע לשרתים אחרים מאשר שרתי ESET כך שלמעשה אם אתה מקבל עדכונים, הרי שמבחינת ESET יש לך אנטיוירוס ברישיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2161746:
לכן ציינתי בהדוע הראשונה שלי כאן, שלא הורדתי את התוכנה מקישור שקיבלתי במייל, אלא הורדתי אותה מהאתר הרשמי והכנסתי לה קוד (בדיוק כמו הקוד שקנית יבישראל..)
מה שכן- המוכר אמר לי לציין באקטיבציה שהאזור הוא אוסטרליה

לא משנה מאיפה הורדת, באינטרנט מסתובבים מאות סריאלים של ESET שעובדים, אני יכול להביא לך 30 בבת אחד (בלי לבקש 30 ש"ח)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יכול להגיד מנסיון מה שקונים בEBAY
צריך לבדוק מספר סיריאלי פשוט לעשות העתק הדבק לדודל וקרוב לודאי שתמצאו את המספר רץ ברשת אצל עוד כמה "לקוחות"
יש פעמים שהקוד הוא באמת חדש אבל הוא לר קוד לגרסה החוקית אלא לגרסת נסיון ל365 יום :D:eek:

• הוסף לסימניות
פשוט צריך לחכות ולראות, אם זה מחזיק שנה.
זה הכל.
לגבי מה שכתב כאן ניק שהיה עידכונים מדומים, זה וודאי לא מטעם ESET, אלא או שבאמת היו וירוסים שESET לא מצא, וזה הגיוני מאוד.
או שזה תוכנה אחרת לחלוטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה