דן חסכן קמצן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;2161899:
פשוט צריך לחכות ולראות, אם זה מחזיק שנה.
זה הכל.
לגבי מה שכתב כאן ניק שהיה עידכונים מדומים, זה וודאי לא מטעם ESET, אלא או שבאמת היו וירוסים שESET לא מצא, וזה הגיוני מאוד.
או שזה תוכנה אחרת לחלוטין.

כשגיליתי שזה פרוץ ורכשתי את התוכנה
בסריקה הראשונה נמצאו 23 וירוסים!!

ככה הוא כתב וזה נראה שבאמת היה מקבל עידכונים מדאע"ש ושרכש כדין זה זיהה יותר
בכל אופן מה שאני חושב למי שמשתמש לא חוקי שלא יוריד קייגנים שאין עליהם המלצות גורפות והכי טוב אם יש סריאלים להפעיל דרך התוכנה שלהם עצמה אם התקבל הרווחתם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2161991:
ככה הוא כתב וזה נראה שבאמת היה מקבל עידכונים מדאע"ש ושרכש כדין זה זיהה יותר
בכל אופן מה שאני חושב למי שמשתמש לא חוקי שלא יוריד קייגנים שאין עליהם המלצות גורפות והכי טוב אם יש סריאלים להפעיל דרך התוכנה שלהם עצמה אם התקבל הרווחתם!
בלי להעליב אף אחד- אני יכול להבין אנשים שמורידים תוכנות לא חוקיות, בפרט תוכנות יקרות מאוד.
אבל להוריד אנטי וירוס לא חוקי עם פריצה? זה די מטומטם:( בלי לפגוע באף אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2162071:
בלי להעליב אף אחד- אני יכול להבין אנשים שמורידים תוכנות לא חוקיות, בפרט תוכנות יקרות מאוד.
אבל להוריד אנטי וירוס לא חוקי עם פריצה? זה די מטומטם:( בלי לפגוע באף אחד.

ידידי ,
גם מי שמתעסק עם פריצות לתוכנות לא ממקורות מהימנים לא יודע איזה משלוחי מנות הוא מקבל כתוספת, שאל את 3 פינות:):):):D

לא אמרתי פריצה אמרתי דרכים נורמליות לחלוטין כמו קבצי רשיון של אווסט או סריאלים של ESET וכדו' וקייגנים כי יש משהו של ESET שנותן מפתחות כל הזמן ומצרך חיבור קבוע לנט לא משהו שאתה מוריד מאתר של דאע"ש

הי אסור לעזור פה בפריצות אז עשיתי DEL על ההמשך:D

• הוסף לסימניות
ללא ספק מדובר ברשיון לא חוקי
אני משווק מורשה של ESET בישראל ואחד מתנאי הרשיון הינו שלא למכור רשיונות בEBAY כך שהרשיון לא חוקי ולך תסמוך על מי שמוכר לך רשיון לא חוקי שיגן לך על המחשב (מקווה שלא התקנת הורדה שהוא שלח לך ...)
ניתן לקבל אצלי בפרטי הצעה הוגנת (זולה יותר מהמחיר באתר הרשמי שלנו)

• הוסף לסימניות
למר 957 אני לא מעוניין לקנות אנטי וירוס נוסף.
גם הוא ייחסם- יש לי מי שימכור בזול.
-
וחוצמז'ה כנראה מדובר במשווק שמפר את תנאי החוזה ומוכר באיביי. אז מה? זה הסיכון הפרטי שלו.

• הוסף לסימניות
==

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה