דווקא מכל הפרוייקטים הגדולים בחרתי לשתף 2 תמונות של דנדוש הקטן...
ח חדווה רוזנבלום משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 9/1/19 הוסף לסימניות #1 דווקא מכל הפרוייקטים הגדולים בחרתי לשתף 2 תמונות של דנדוש הקטן...
א אסתי מלריך - צלמת משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 9/1/19 הוסף לסימניות #2 ואוווווווווווווו מושלםםםםם!!!!!!!!!!! תאורה מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/1/19 הוסף לסימניות #3 מיוחד! ותשתפי עוד למה שלא נרויח?
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 9/1/19 הוסף לסימניות #4 איזה נסיך תמונה מדהימה
א אביטל שורץ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 9/1/19 הוסף לסימניות #5 תמונות מקסימות! תעלי עוד, אני אוהבת את התמונות שלך
L LIBBI משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 9/1/19 הוסף לסימניות #6 תמונות מהממות!! את מסקרנת אותי תעלי עוד תמונות
ח חני טאוב משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/1/19 הוסף לסימניות #7 אוי תפסת אותו עם הבעה מושלמת- זה מה צריך בתמונות של ילדים וחוצמיזה תאורה רכה ונעימה. בשניה הצבעים יפים מאד.
אוי תפסת אותו עם הבעה מושלמת- זה מה צריך בתמונות של ילדים וחוצמיזה תאורה רכה ונעימה. בשניה הצבעים יפים מאד.
ח חדווה רוזנבלום משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/1/19 הוסף לסימניות #8 בקשתם כל כך יפה עוד תמונות, אז חיוך כזה לא אשמור רק לעצמי.... רוב התמונות צילמתי אותו ביחד עם ההורים. לא מתאים לפורום...
בקשתם כל כך יפה עוד תמונות, אז חיוך כזה לא אשמור רק לעצמי.... רוב התמונות צילמתי אותו ביחד עם ההורים. לא מתאים לפורום...
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/1/19 הוסף לסימניות #9 השנייה מהממת
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 10/1/19 הוסף לסימניות #10 משגע! איזה תמונות הוצאת לו אהבתי בראשונה שהעיניים שלו ממש בצבע של התפאורה מאחורה חח
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת