שיתוף דניאל בגוב האריות

• הוסף לסימניות
ולפי המדרש, סעד בחברת חבקוק הנביא, שנכנס לשם בדרך ניסית,להביא לו אוכל.
ציירתי לאחרונה.

דניאל וחבקוק.jpg

• הוסף לסימניות
האריה מספר לי לאן להסתכל :) .. ראיתי כמה וכמה 'גובות' (כולנו) עוד לא ראיתי גוב אריות כזה. מקסים.

בתור נערה זה הסגנון שהכי אהבתי באיור ספרים והייתי בוחרת ספר רק אם היה לו ציורים כאלה.. כיף שחלקתם, נוסטלגי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
זווית מצוינת!
האריה מספר לי לאן להסתכל :) .. ראיתי כמה וכמה 'גובות' (כולנו) עוד לא ראיתי גוב אריות כזה. מקסים.

בתור נערה זה הסגנון שהכי אהבתי באיור ספרים והייתי בוחרת ספר רק אם היה לו ציורים כאלה.. כיף שחלקתם, נוסטלגי
באמת זווית מקורית ממש לנושא יחסית שצויר הרבה.
ברררר...
אריה מושלם!
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה שיהיה עוד איזה אריה או צללית שם במרחק.
בסקיצה הראשונית תוכננו כאלה באמת:rolleyes:
אבל ראיתי שהם מדי מצופפים את הציור, אז וויתרתי.
(במקור הציור נועד לילדים , ורציתי שיהיה ברור ופשוט, בלי סיבוכים,
אבל בסוף לא התפרסם, אז עכשיו אפשר לנסות שוב...אם יהיה לי כח לפתוח את הציור שוב חחח)

• הוסף לסימניות
נתקלתי בעוד יצירה שלך כשחיפשתי ציורי בית מקדש להשראה לאתגר של שולם..נפלא. ובגלל שסגנון מדבר אלי הצצתי כבר בתיקיה. כיף!

מה שמוצאת בציורים שלך זה יכולת ליצור תחושה משכנעת של תנועה, נזילות (זרימה? פלואידיטי) בטוחה של קו, קומפוזיציות מורכבות ושילוב עדין של חלל שלילי.

בקיצור, בעיני זה מצויין ככה ואני מקנאה ממש הלוואי ואוכל לצייר ככה יום אחד. עם כאלה צורות ברורות! .. יש מלא מאיירים שמציירים בסגנון, אבל מוצלחים יש מעט. זה צורת עבודה קשה שאין איך לייפות, או שאתה טוב או שלא ומיד רואים טעויות.

מחכה לעוד ציורים, ההחלטות שלך ביצירת התמונה זה מלמד אותי המון בתחום שהכי קשה לי! בהצלחה ותודה על שיתוף

• הוסף לסימניות
וואי וואי !!!!
האריה מפחיד במיוחד!!
ציור מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה