התייעצות דניאל/ ליפי/ מנחם וכוכב ניברו שהיה אמור להגיע - ואכזב קשות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לפני ארבע עשרה שנים עמדתי ליפול לדכאון קליני עמוק, אולי נגיד טפח וחצי כזה. יותר שלולית אולי.
מה שקרה הוא שקראתי ספר שלם שנקרא 'דניאל', ובו שלל איומים זוועתיים על גורל האנושות העתידי. כוכב מתרסק, אסונות טבע, הפסדים, מלחמות, קריסות, וכו'.
שניה לפני הכניסה לדכאון, אמר לי חבר ותיק ועב עם זקן ארוך: אוי, נו. תפסיק להאמין ולהילחץ. גם אני האמנתי ללוקשים האלו לפני עשרים שנה. הכל בסדר. לא קרה כלום, לא יקרה כלום. לך תעבוד את השם בשמחה ותזכור לקום בזמן להתבודדות בחצות.
ניצלתי!
הידד!

השנים עברו, ברוך השם העולם לא קרס, אבל העלוני-זוועה האלו ממשיכים להופיע. מי יודע כמה בחורים פתאים ונערות תמימות הם מכניסים לחרדות מיותרות.
ככה לא מחזירים בתשובה, זה בטוח. עם איומים זוועתיים שכאלו.
השאלה שלי היא פשוטה: מי עומד מאחורי העלונים האלו? מה המטרה שלהם? ויכול להיות שצריכים לדון אותם לכף זכות והם באמת מתכוונים להחזיר את עם ישראל בתשובה שלימה?

• הוסף לסימניות
לפני ארבע עשרה שנים עמדתי ליפול לדכאון קליני עמוק, אולי נגיד טפח וחצי כזה. יותר שלולית אולי.
מה שקרה הוא שקראתי ספר שלם שנקרא 'דניאל', ובו שלל איומים זוועתיים על גורל האנושות העתידי. כוכב מתרסק, אסונות טבע, הפסדים, מלחמות, קריסות, וכו'.
שניה לפני הכניסה לדכאון, אמר לי חבר ותיק ועב עם זקן ארוך: אוי, נו. תפסיק להאמין ולהילחץ. גם אני האמנתי ללוקשים האלו לפני עשרים שנה. הכל בסדר. לא קרה כלום, לא יקרה כלום. לך תעבוד את השם בשמחה ותזכור לקום בזמן להתבודדות בחצות.
ניצלתי!
הידד!

מה שמצחיק שיש אתר ששם מופיעים כל ההיסטוריה של הנבואות שלא התגשמו.

ואגב, בא נניח ש"נבואה ניתנה לשוטים" זה כמו שהם מפרשים את זה (למרות שיש הסברים אחרים).
יש לנו כלל ברזל בנבואה שאם אפילו פרט קטן ושולי מהנבואה לא מתקיים במלואו אז "שקר דיבר הנביא לא תגורו ממנו".

ואגב, יש להניח שאותם אוטיסטים מדברים מתוך מה שהם שומעים שמדברים סביבם, וגם מדובבים אותם.

בקיצור שטויות והבלים.

השנים עברו, ברוך השם העולם לא קרס, אבל העלוני-זוועה האלו ממשיכים להופיע. מי יודע כמה בחורים פתאים ונערות תמימות הם מכניסים לחרדות מיותרות.
השאלה שלי היא פשוטה: מי עומד מאחורי העלונים האלו? מה המטרה שלהם? ויכול להיות שצריכים לדון אותם לכף זכות והם באמת מתכוונים להחזיר את עם ישראל בתשובה שלימה?

למה עדיין מוציאים את זה? כי יש כמה קבוצות שאוחזים שהדרך להחזרת אנשים בתשובה (או לקדם "חיזוק" מסויים) זה להמציא סיפורי זוועה על מחלות סופניות, דיבוקים, מוות קליני, התגלויות בחלום, התגלויות בהקיץ, ועוד ועוד, והם מאמינים שזה הדרך להשפיע.
לדעתי הם יחסית נחשבים קבוצה שולית מתוך אלה שהולכים על המסלול הזה.

• הוסף לסימניות
להמציא סיפורי זוועה על מחלות סופניות, דיבוקים, מוות קליני, התגלויות בחלום, התגלויות בהקיץ, ועוד ועוד, והם מאמינים שזה הדרך להשפיע.
צורת הכתיבה והניסוח כל כך מגוחכת, אפשר למצוא באותו עלון דברים הסותרים זה את זה (ניחא עד העלון הבא שכחו מה המחלה הבאה, אבל כבר באותו עלון להתבלבל?) אינני חושבת שיש אי אלו שמשתכנעים. ומכאן ועד לפול לחרדות ודיכאון אפילו בעומק שלולית....
הייתי שואלת שאלה אחרת- למה הם מוציאים כל כך הרבה אנרגיה וכסף על הפרסום הזה. מה זה שווה להם?

• הוסף לסימניות
הייתי שואלת שאלה אחרת- למה הם מוציאים כל כך הרבה אנרגיה וכסף על הפרסום הזה. מה זה שווה להם?
כנראה מתוך אמונה דתית פנימית עמוקה
שחייבים דחוף להחזיר את כולם בתשובה עם ההפחדות האלו

• הוסף לסימניות
ואגב, יש להניח שאותם אוטיסטים מדברים מתוך מה שהם שומעים שמדברים סביבם, וגם מדובבים אותם.
אתה מאמין שאוטיסטים כותבים את זה. יפה...
אני מאמין מתוך נקודת הנחה שהאוטיסט הזה לא היה ולא נברא, והכל מגיע ממוח קודח של מישהו.

אבל השאלה של פותח האשכול נכונה וצריכה תשובה -
עלון כזה לא מגיע מהאויר, זה עולה כסף. נניח שמישהו עושה את זה לבד במחשב הביתי שלו, עדיין הדפסה והפצה הם לא בחינם. מיהו בעל האינטרס שעומד מאחורי זה, ושמוכן להכניס יד לכיס בשביל זה? מה המטרות שלו?

(זה משהו שאני שואל את עצמי בכל "קונטרס התעוררות - חינוך - צניעות" וכו', שלא עומד מאחוריו שם מוכר. מישהו שילם - כי יש לו אינטרס לשלם. מי זה ולמה? כל זמן שאני לא יודע את זה, אני לא מתייחס לכל הדברים האלו).

• הוסף לסימניות
מי שמפרסם את זה באמת מאמין בזה
מה שמניע את האדם זה האידאולוגיה שלו
אתה מאמין שאוטיסטים כותבים את זה. יפה...
אני מאמין מתוך נקודת הנחה שהאוטיסט הזה לא היה ולא נברא, והכל מגיע ממוח קודח של מישהו.

אבל השאלה של פותח האשכול נכונה וצריכה תשובה -
עלון כזה לא מגיע מהאויר, זה עולה כסף. נניח שמישהו עושה את זה לבד במחשב הביתי שלו, עדיין הדפסה והפצה הם לא בחינם. מיהו בעל האינטרס שעומד מאחורי זה, ושמוכן להכניס יד לכיס בשביל זה? מה המטרות שלו?

(זה משהו שאני שואל את עצמי בכל "קונטרס התעוררות - חינוך - צניעות" וכו', שלא עומד מאחוריו שם מוכר. מישהו שילם - כי יש לו אינטרס לשלם. מי זה ולמה? כל זמן שאני לא יודע את זה, אני לא מתייחס לכל הדברים האלו).

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה אף פעם למילה כתובה שהיא 100% נכונה, שמה לעצמי תזכורת שייתכן שב-50% יש אמת
50% נוספים-קונספירציה או חלום בלהות של הכותב...

עד שלפני 4-5 שנים הסתובב ברשת, גם פה בפרוג, הסרטה על בחור שחזר מעולם האמת, אפעס, לא הרגיש טוב, איבד את ההכרה וכו' וכו', לידו ישב איזשהו רב, ששאל אותו שאלות, תמצית הסרטון היתה, מלחמת גוג ומגוג וכמה נורא יהיה בעולם.
הבנתי מדבריו שיהיו המוני מתים והרוגים, בקיצור, נבואות זעם.

עד היום אינני מבינה לאיזו מטרה זה יועד, בפרט שבסופו של תהליך, הופץ סרטון בו התברר שהבחור שיקר מההתחלה...
קבלת קבלות טובות?
חזרה בתשובה?
מה?

לי זה לא עשה את זה, רק חרדה עצומה.

• הוסף לסימניות
ושימו לב שתמיד לכל האוטיסטים יש בעיה עם הפאות והביגוד של היום.
ברור, אמת יש רק אחת...
גם אני צחקתי,
אבל קראתי עלון ישן שלהם, כמה חודשים לפני הקורונה, שבו הם חזו מגיפה עולמית.
[עם קונספרציה שלימה על ארגון הבונים החופשיים שרוצים להעלם בבונקרים לפני בא הכוכב ולפיכך רוצים ליצור מגיפה מדומה שלא ישימו לב, משהו כזה...]
לטענתם הנביאים [להבדיל] גם חזו עשרות שנים לפני החורבן, וצחקו מהם שמאיימים ומאיימים וכלום לא קורה.

לא שאני מאמינה.... אבל בימים טרופים כאלו אי אפשר לדעת כלום.

לי קצת מוזר איך לטענתם האוטיסטים האלו מתקשרים, בשום מקום לא מפרטים איך זה עובד,
זה כנראה סוג של מיסטיקה ש'אשרי המאמין'.....

• הוסף לסימניות
כל אלה שעינם בראשם וצוחקים מתחילת הקריאה עד סופה- נהדר, אבל אל תשכחו שאתם אנשים בוגרים.

אני זוכרת שעבר אצלנו פעם בכיתה לא ממש גבוהה (ה' נגיד) איזה עלון גילגולים מהסוג הנ"ל, בפרוש לא ישנתי כמה לילות. (כמובן שכשזה עובר בכיתת ילדות כל ילדה מקבלת את הדף לידיה עם ריבית של סיפורי נשמות דיבוקים ומחלות איומות שמגיעות לעולם רק על כך שהיא לא הולכת עם צמות.)
תחשבו על זה

• הוסף לסימניות
כל אלה שעינם בראשם וצוחקים מתחילת הקריאה עד סופה- נהדר, אבל אל תשכחו שאתם אנשים בוגרים.

אני זוכרת שעבר אצלנו פעם בכיתה לא ממש גבוהה (ה' נגיד) איזה עלון גילגולים מהסוג הנ"ל, בפרוש לא ישנתי כמה לילות. (כמובן שכשזה עובר בכיתת ילדות כל ילדה מקבלת את הדף לידיה עם ריבית של סיפורי נשמות דיבוקים ומחלות איומות שמגיעות לעולם רק על כך שהיא לא הולכת עם צמות.)
תחשבו על זה
בדיוק.
כבחור צעיר, הסיפורים והעלונים האלו הטריפו את דעתי, חייי בתחושה של סוף עולם שמחכה לנו מעבר לפינה.

• הוסף לסימניות
יש חוברות שיוצאות כל שנה, ובהם מוכח איך השנה יבוא המשיח.
ויש רמזים למכביר.
לדוגמא: ברק אובאמה בגימטריה גוג ומגוג עם הכולל והישיבה קטנה. ובכלל ברק זה רמז ל"הנה יום השם כברק יבוא".
הלך אובאמה הגיע טראמפ.
טראמפ בגימטריה: משיח בא, אם מחליפים את האלף בעין וכו'.
כל שנה הרמזים מתאימים מחדש, לפי הענין.
עכשיו הם קובעים אחרי המועמדים לבחירות הקרובות באמריקה כדי להכין את הרמזים המתאימים. לא מתייאשים.

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הסיפור מקרוב, יש אוטיסט בשם הזה, והוא באמת אומר את זה לאביו שהקים את האתר...
האם לסמוך על זה? מממ אני לוקח משם 10%, וקורא את העלון דיי בהומור...

• הוסף לסימניות
אבל קראתי עלון ישן שלהם, כמה חודשים לפני הקורונה, שבו הם חזו מגיפה עולמית.
גם בעלון שלפני חצי שנה, ולפני שנה ולפני שנתיים הם חזו מגפה עולמית.
רק אותם לא קראת

• הוסף לסימניות
ניצלתי!
הידד!

לא הבנתי את השאלה.
מניע אותם בדיוק אותו דלק שמניע את הפצות קונספירציית ה5g

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה