לי יצאו 170 יחידות (את יכולה להעריך את הגודל מהתמונה?)תודה רבה.
כמה יוצא מהכמות הזו?
ואיזה כוסות את משתמשת (תאמת שאם זה ממירי זורגר אז מסתבר שזה כוסות מדידה, נכון?)
מרדדת, קורצת ריבועים (יש לי קורצן עם זיג זג) שמה כפית מילוי, ומצמידה שתי פינות.נראות מהממות. . . מעניין כי המתכון שיש לי זהה בבצק אך המילוי קצת שונה . . .
את קורצת צורות?
יוצא בצק פריך.נראה ממש מגרה...
זה יוצא בצק פריך?
אשמח אם תוכל לפרט יותר לגבי אופן ההכנה
1. 3 ס"מ על 3 ס"מ (בערך אורך אצבע)1. איזה גודל הריבועים?
2. 750 ג גבינה לאחר הסינון? ז"א מעל קילו לפני.
תודה.
שמה בחיתול נקי (עדיף מכובס ללא מרכך כביסה), ותולה מעל הכיור (קושרת לטפטפות) שיטפטף לתוך הכיור.איך בדיוק את מסננת את הגבינה?
ניסית לעשות חצי כמות?הכנתי לשבועות דעלקאלעך
מתכון בכיף
(יש לי מתכון מנצח של מירי זורגר, כבר כמה שנים שאני מכינה, ומחלקת כמעט לכל המשפחה, לא מוותרים!)צפה בקובץ המצורף 656064צפה בקובץ המצורף 656065צפה בקובץ המצורף 656068
לכאורה מחלקים בחצי בדיוק. כפי שאמרה מצליחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים