מכרתי כבריש לי 2 כרטיסים למופע לפנה"צ בשעה 12, אשמח להחליף איתך, או עם מישהו אחר שיש לו 2 כרטיסים למופע אחה"צ,
הולך להיות תגבור מהקווים הרגילים של תחבורה ציבריתהולך להיות הסעות מאורגנות להצגה?
הקוד שמקבלים זה לקבל כרטיס בכניסהיש אפשרות לבחור מושב מתוך מפה של מושבים?
או שזה 'מה שיוצא אני מרוצה'?
יש אוטובוס שיוצא מבית שמש 16:30 קו 408משהו יודע איך מגיעים מבית שמש להצגה?
בתחבורה ציבורית אמרו לי שיש אוטובוס מבית שמש לאלעד רק ב6:00 בבוקר או ב12:25 בצהריים
הבנתי שהיו שם כמה מסרטות,מישהו יודע עם ההצגה הוסרטה
ע"י ההפקה?
לפי מה שהבנתי מההפקה, שהם לא שמו רשמית הסרטות להסריט הכל, מטעם הרבנים, שלא יעשו אח"כ מזה DVD למכור, כי זה אסור מבחינת הרבנים, ובשביל זה גם לא היה שום מסך מוקרן במשך ההצגה לא לשחקנים וגם לא לרקעים וכו...
נשאלת השאלה: למה הסריטו בכלל?לפי מה שהבנתי מההפקה, שהם לא שמו רשמית הסרטות להסריט הכל, מטעם הרבנים, שלא יעשו אח"כ מזה DVD למכור, כי זה אסור מבחינת הרבנים, ובשביל זה גם לא היה שום מסך מוקרן במשך ההצגה לא לשחקנים וגם לא לרקעים וכו...
הייתי שםאנו בהנהלה של דער אידישע שפיל 'זיידי'
רוצים לקבל את הפידבקים החיובים שלכם
ראינו את כולכם וגם שמענו אתכם
תודה רבה על האמון שנתתם בנו.
למי שראה הגיעו מכל חלקי הארץ
וגם אורחים מחו"ל ששהו בארץ
מכל שכבות הגיל וחצרות הקודש.
להתראות בהפקה הבאה ב"ה.
הייתי שם, ואני חייב לומר כי ההפקה הייתה מטורפת!!! הסאונד, הפלייבקים, התאורה - שנראה כי נעשתה בידי מומחים מהשורה הראשונה. בקיצור ההפקה הייתה אחד הדברים! בא לי לראות את זה שוב...אנו בהנהלה של דער אידישע שפיל 'זיידי'
להתראות בהפקה הבאה ב"ה.
ההצגה הייתה מאוד מאוד יפה ועל רמה ועטה"קאנו בהנהלה של דער אידישע שפיל 'זיידי'
להתראות בהפקה הבאה ב"ה.
בסייעתא דשמיא@איש השלום האם צפויה לצאת לאור לכה"פ קובץ שמע של ההצגה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים