עזרה "דער ווינטער איז געקומען" מחפשת בדחיפות את השיר הנוסטלגי באידיש

• הוסף לסימניות
שיר של שנות הס', עשרים שנה אחורה בערך...
לצערי אין לי שום דרך להשתמש בקלטת שעוד נשארה מאובקת בבוידעם שאין לי
למישהו יש את השיר "דער ווינטער.."?
"אלע קינדער ווארטן אויף וונטער, אלע קינדער ווארטן שטארק... אלע קינדער זינגען לידער, פארן בורא געבן א דאנק"
צריכה את זה בדחיפות ממש
א גרויסע דאנק!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש את זה כאן
לי לא נפתח בנטפרי...(מחילה אם לא עוזר)

• הוסף לסימניות
זה לא זה.
לא כל כך מהר מגיעים לספרייה הלאומית של ישראל שירי ילדים של שנות הס' לילדים באידיש.....

• הוסף לסימניות
"אלע קינדער ווארטן אויף וונטער, אלע קינדער ווארטן שטארק... אלע קינדער זינגען לידער, פארן בורא געבן א דאנק"
צריכה את זה בדחיפות ממש
א גרויסע דאנק!!!!!!!!!!!
ניתן להשיג את זה בדיסק אצל היוצרת במספר
0548451087

• הוסף לסימניות
עוד קיימת החנות הזו בבני ברק? איפה ברבי עקיבא?

• הוסף לסימניות
צריכה את זה בדחיפות ממש
א גרויסע דאנק!!!!!!!!!!!
אתמול הורדתי בגדי חורף מהבוידם
והכרזתי: 'די בלויע קלייד אויוון פאסט צו מיינע אויגן' :geek:
הילדים לא הבינו מה אני רוצה מהם...

איזו נוסטלגיההה
איפה באמת אפשר להשיג את זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוי איזה נוסטלגיה !!
א בליץ א דינער און רעגן בויגן...
יואו..
דחוף! יש את זה בדיסק או בקובץ?
יש לי את הקלטת (הקסטה..) מלפני 30 שנה בערך.. אבל כמובן שאין לי מה לעשות עם הדבר הזה.

• הוסף לסימניות
ניתן לרכוש מכאן
מקווה שזה באמת זה

• הוסף לסימניות
ניתן לרכוש מכאן
מקווה שזה באמת זה
יקררר
זה מוצר ישן מאוד.. מחיר של חדש חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה