כללי דעתכם - איור

• הוסף לסימניות
באיזה כלי?

נכתב ע"י הסתר_פנים;40770:
האיור נורא יפה,במיוחד אחרי השדרוג של מוטי
מה שהפריע לי זה הנוקשות בפניו של הילד (באיזור האף בין העיניים), צריך קוים קצת יותר רכים בפנים של ילדים, לכן ניסיתי פה לרכך טיפה.
זה באמת יפה עם איזה כלי עשית את זה?

• הוסף לסימניות
אתה שואל אותי???

• הוסף לסימניות
לא, את הסתר. אותך שאלתי באישי.

• הוסף לסימניות
עיבוד משולב ומשחק בכמה כלים
כלי הטשטוש
הוספתי קצת צללים עדינים מתחת העיניים עם כלי ההכהייה
והגדלתי את העיניים בפילטר ה liquify שעושה גדולות ונצורות בניתוחים פלסטיים פוטושופיים.

• הוסף לסימניות
עכשיו זה נראה כבר כמעט מושלם.
טיפה מדי אפרורי.
אם רוצים להביע חושך, אז אפשר להכהות את הקיר מלמעלה
ולא להאפיר את הילד כ"כ.

• הוסף לסימניות
עוד ניסיון לתקן

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 127.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה לא קריקטורה... אל תתבלבל. נהיו לו עיניים כחולות במקור הן אפורות! הברק שהוספת לאישונים מוצא חן בעיני.
אם אתם כבר משקיעים(הסתר ומורדוך) אולי אעביר לכם את המקור לפחות אוכל להשתמש בשיפוצים

• הוסף לסימניות
בכיף בזמן שיתאפשר לי

• הוסף לסימניות
מורדוך, הוספת לילד החמוד הזה עוד כמה שנים טובות...כמו שאמרה אלף, זו לא קריקטורה,
זה ציור לילדי ישראל הרכים הטהורים והזכים....שלא טעמו טעם חטא :)

אלף, אין בעיה תשלחי.

• הוסף לסימניות
הילד אמור להיות עצוב. לא??

• הוסף לסימניות
מורדוך אני צריכה אימייל כדי לשלוח לך. אבל אני מזמינה רק תתיקונים הראשונים... הסתר, מה האימייל שלך?

• הוסף לסימניות
אבל עם כאלה גבות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה