כללי דעתכם המקצועית בלבד

• הוסף לסימניות
אני מעלה לכם סקיצה ראשונה של פרוספקט בענייני צניעות, מצד אחד היה צריך לשמור על אוטנטיות מסוימת של כל הפשקווילים, ומצד שני א"א להכניס תמונות וצריך למשוך את הקורא ע"מ שלא ישליך זאת לפח, כמובן אין לי עסק עם כל התוכן ואל תפתחו לי דיון שלם בנושא, אנא חוו את דעתכם

צד 1 (הפרוספקט מתקפל ל4 טורים)

jpg.gif
פרוספקט צניעות.jpg (828.6 ק"ב)

צד 2

jpg.gif
פרוספקט צניעות2.jpg (743.4 ק"ב)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 828.6 · צפיות: 8
  • 83769.jpg
    KB 743.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
כמה הערות:
אמא של מלכות, חסר שם: או קו חיצוני מסביב לטקסט, או להבהיר את הצל.
כל הטקסט, מדי צמוד למסגרת.
יש עיטורים שעולים על טקסט, באופן שקשה עד אי אפשר לקרוא, האם זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
בדף העליון למטה יש טקסט שאי אפשר לקרוא בגלל העיטורים.

חוץ מזה הצבעים בסדר גמור ומשקפים את הרעיון שהפרוספקט בא לספר.

לדעתי עבודה יפה. ולא צריך תמונות ע"מ למשוך את האנשים לקרוא.

• הוסף לסימניות
הערה אחת - - -

לפחות שהצד החיצוני - - -
זה שכתוב 'אמא של מלכות',
יהיה יותר בולט (בעצם אולי זה לא צנוע? :))

כמו שהוא עכשיו, הוא נראה כדף פנימי של הפרוספקט ולא כנושא הפרוספקט - - -
לדעתי להגדיל את המילים 'אמא של מלכות, על חשבון הטקסט הרץ באותו רבע - - -

• הוסף לסימניות
נראה שאין מספיק רווח בין הטקסט למסגרת החומה...

• הוסף לסימניות
יפה ומעניין.

נכונה ההערה של bla_bla_bl<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_47478", true); </SCRIPT> בעניין הדף המקדים של הפרוספקט.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד ומשדרת את התוכן , אם זאת אולי את הקישוטים למטה כדאי להחליף למשהו יותר עדין וסולידי.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, אך הקישוטים קצת קופצניים, הייתי מעדנת טיפה.
וכן לסדר טקסט שלא יגע במסגרות.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, רק שהטקסט והעיטורים לא יגעו אחד בשני.

• הוסף לסימניות
למה שהבן אדם יקרא את כל הטקסט הצפוף, הארוך והנגטיבי שיש שם? יש חידות עם פרסים?

• הוסף לסימניות
רמי, הטקסט הוא לא שלי, כאמור לעיל.
איזה גרפיקאי שלמד חצי שעה גרפיקה יעשה דבר כזה, אך "זו דרישת הלקוח"

• הוסף לסימניות
-

יפה, יפה מאד אפילו;)
אבל לא הבנתי מה הקשר בין השער החום בז' לעיטורים. בעמוד אחד הם רק בגוני סגול ולילך, ובעמוד אחר הם על גוני חום-כתום-צהוב, אולי כדאי לבחור גוון מסוים כחוט שדרה בכל העיצוב.

• הוסף לסימניות
יפה הרעיון לא אהבתי את החום הזה הייתי הולכת על בורדו לא חום.

התוכן כמובן שלא יפה :) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה