דעתכם חשובה לי מאד מאד

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על השם שעלה כעת על הפרק.

הכל במקום 1 ALL IN :):):eek:

תודה מראש וחנחנ.........................................................................................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;799739:
מה דעתכם על השם שעלה כעת על הפרק.

הכל במקום 1 ALL IN :):):eek:

תודה מראש וחנחנ.........................................................................................
זה לא אמור להיות all in 1 place? כי all in 1 נשמע הכל ב1 או הכל בשקל...

• הוסף לסימניות
יש חנות כזו בגב"ש

• הוסף לסימניות
האם את הולכת לפתוח באזר?
אם לא- השם לא מתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עכבר אלחוטי;799754:
רציתי את ה-1 במרכז
את רוצה למכור? לגדול בס"ד? את צריכה שם מוכר . אנשים לא אוהבים לחנות שהשם שלה הכל במקום אחד , זה עושה רושם של: בטח הכל בלגן בסלסילות וכדו' אין לי עצבים אפילו ללכת לשם.
עסק מוכר הוא עסק שיש לו שם קריאיטיבי ויותר בעל צליל מושך שהוא ימשוך את הלקוחות לחנות.
תחשבי היטב לפני שאת מחליטה .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;799766:
את רוצה למכור? לגדול בס"ד? את צריכה שם מוכר . אנשים לא אוהבים לחנות שהשם שלה הכל במקום אחד , זה עושה רושם של: בטח הכל בלגן בסלסילות וכדו' אין לי עצבים אפילו ללכת לשם.
עסק מוכר הוא עסק שיש לו שם קריאיטיבי ויותר בעל צליל מושך שהוא ימשוך את הלקוחות לחנות.
תחשבי היטב לפני שאת מחליטה .

אז מה את מציעה?

• הוסף לסימניות
יש חנות בשם הזה בכנפי נשרים
חנות מאד מוכרת (בשורוק... )
חנות לכל סוגי בגדים... גברים נשים ילדים...
לא נשמע מאד איכותי

• הוסף לסימניות
עברתי על השמות שהציעו באשכול הסמוך. יש שם שמות שנשמעים מאד יוקרתיים. כאלו שמתאימים בול לחנות מתנות.
למה לא הוקרה? מה עם כלית? יש שם שלל הצעות עם שמות קליטים ויוקרתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;799788:
עברתי על השמות שהציעו באשכול הסמוך. יש שם שמות שנשמעים מאד יוקרתיים. כאלו שמתאימים בול לחנות מתנות.
למה לא הוקרה? מה עם כלית? יש שם שלל הצעות עם שמות קליטים ויוקרתיים.

מה נראה לך הכי ? מאד קשה לי להתחבר

• הוסף לסימניות
כליל. בשווא, האם הציעו כבר?

אולי תכתבי לאיזה שם את כן מתחברת שיובן הסגנון.

• הוסף לסימניות
כליל בשווא - יש כבר חנות כזו,
אם זכרוני אינו מטעני

• הוסף לסימניות
עצה שלי:
שב עם דף ועפרון, וכתוב כל מה שעולה בראשך בקשר לחנות המתנות.
אח"כ סנן כל מה שנראה אסוציאטיבי מידי ותלוש,
ואז נסה לעבוד עם הרשימה, ותראה שיהיו לך הברקות...

• הוסף לסימניות
אולי "בית מספר 1 home nomber

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה