כללי דעתכם חשובה לי

• הוסף לסימניות
מה אפשר לשנות ולשפר
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אחרי 3 שניות שקלטתי את העניין מאד מאד נהנתי,
אבל אם זה היה לוקח 4 שניות הייתי עוברת לעמוד הבא.
אולי להוסיף עוד משפט שיסביר.

חוץ מזה, אם זה פרסום לציבור החרדי השמיכה הזוגית צורמת

• הוסף לסימניות
הייתי מצופפת מעט את הכותרת ובוחרת פונט יותר יציב ומסיבי

• הוסף לסימניות
הפונטים באנגלית רואים שלא נבחרו במיוחד - הם סריפים וזה לא קשור
וכן כל הכיתוב התחתון לדעתי בהיר מדי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הייתי מדגישה את המילים ספה ומיטה.

• הוסף לסימניות
הייתי מקטינה את המילים "היית...לחדר"
ומה שגדול יהיה "גם מיטה וגם ספה" שזה בעצם בשורה בפני עצמה. ולקח לי כמה שניות להגיע לנקודה הזו.

• הוסף לסימניות
לקצר את הטקסט. משהו כמו: חולם על מטה וספה באותו חדר???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י estigr;1547880:
לקצר את הטקסט. משהו כמו: חולם על מטה וספה באותו חדר???

מסכימה .
אני חושבת שגם להקטין את המשפט ולהחליף פונט ליותר מאסיבי ומעוצב.
חוץ מזה העיצוב מקסים!

• הוסף לסימניות
איך שראיתי את המודעה התקשרתי כי זה בדיוק מה שההורים שלי חיפשו,
המחיר בשמיים.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה