כללי דעתכם חשובה לי

• הוסף לסימניות
מאוד יפה. כלי הנגינה נראים מעט תלושים ולמה האקורדיון והכינור קיבלו כניסה לתוך שדה הטקסט והתופים לא?

• הוסף לסימניות
וואי יפה מי כתב את זה?

ת'כלס זה ממש חמוד רק הייתי אומרת שזה טיפה ילדותי אבל זה בת מצווה אז...

ואת הפסים הסגולים או שתשנה להם צבע או שתוריד אותם

• הוסף לסימניות
מכיון שחשובה לך דעתנו, וכנראה זה עדיין לא ירד להדפסה. אומר את האמת, כמובן רק לטובת הענין. קבל זאת כביקורת להיטיב.

הגלויה הזאת לא משדרת מקצועיות. צריך דחוף להחליף פונטים, צבעים, וגם פחות להשתמש באפקטים. הפונטים הנ"ל מתאימים יותר לטקסט של סידור עתיק. שלא לדבר על הפונט של הכותרת שהוא לא מתאים לגרפיקה הזאת והוא סתם פונט מכוער.

מעבר לכך, אם אתה רוצה תוצאה איכותית. נקוט לעצמך כלל ברזל. כל אפקט/אובייקט שאתה מוסיף. תעצור ותתלבט עם עצמך האם לא די בכך. האם לא הגעת לשלב של 'כל המוסיף גורע'.

לדעתי שיר כזה צריך להיות יפה טיפוגרפית עם רקע רגוע וסולידי כאשר בצד יש אובייקט יפה בגדול של כלי נגינה או שושנה יפה.
זה יהיה יותר מרשים יותר קריא ויותר מעניין.

• הוסף לסימניות
מחזק את דברך

חיים אתה צודק במאה אחוז.

עיצוב נקי יעשה את זה למקצועי וישדר יוקרה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, החכמתי המון. אני אכן בתחילת דרכי בעיצוב גרפי.

• הוסף לסימניות
אני מניח שכגרפיקאי בתחילת דרכו, לא הייתה לך הזדמנות לרכוש עדיין גופנים מקצועיים ואתה מתבסס על גופני מערכת וגופני גוטמן וכאלו.

חשוב מאוד לרכוש גופנים מקצועיים, כי גם מעצב מקצוען ללא גופנים מתאימים, יקשה עליו מאוד להוציא עבודה שתראה מקצועית. (ואני מדבר כמעצב אות)

1. לגבי הפונט הזה, המרווח בין המילים גדול מידי.
2. אין מספיק שוליים.
3. גודל הפונט נראה גדול מידי (תלוי מה גודל ההדפסה בפועל)
4. הצבע של הכינור והתופים לא תואמים לצבע הכללי (לא הרמוני)
5. נראה יותר מידי קליפארטי.
6. טקסט "המזכרת" צריך להיות בגודל שולי, אולי 8-10 פוינט אבל בהחלט לא בגודל של הטקסט עצמו.
7. לדעתי ההבלטות מיותרות וכן אפקט הטקסט של "עבדו את ה' בשמחה"

• הוסף לסימניות
האם כיוון כזה לא מדי רציני לבת מצוה?
יישר כח על כל הארה שמלמדת הרבה.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה!

באמת קצת רציני לבת מצוה, אתה יכול להחליף את הצבעים.

את ה''עבדו את ה' בשמחה'' בצד שמאל, עדיף לכתוב ישר רק בזוית של 90 מעלות, ולשנות את הפונט. אולי גם לעשות עם שקיפות 40%.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציע לך לנסות לשלב את העיצוב והקוים הנקיים שעשית בעיצוב השני
ברעיון של העיצוב הראשון ובצבעים של הראשון שהם יותר צעירים
רק תשיג כלי נגינה יותר יפים
אני אעלה אח"כ בעז"ה חבילת תמונות של כלי נגינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה