כללי דעתכם חשובה לנו

• הוסף לסימניות
נא לא לשפוט את הטקסטים אלא את הרעיון בלבד

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 93 · צפיות: 15
  • 2.jpg
    KB 93.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כמובן אבקש לא להוציא את החומר החוצה עדיין.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה
נראה לי מעט מטושטש הציור לא כל כך ברור

• הוסף לסימניות
זה יפה

אך..משהו מפריע לי בעיניים אולי תבהיר את זה קצת??

• הוסף לסימניות
הבהרה

נכתב ע"י מעיינות21;38086:
זה יפה

אך..משהו מפריע לי בעיניים אולי תבהיר את זה קצת??

זה יותר בהיר כנראה זה קיבל כהות מסויימת כשהפכתי את זה מ-pdf ל- jgeg

• הוסף לסימניות
הבסיס של המודעה יפה מאד
הצילום של המוצרים גרוע וחסר בו הרבה חיות

אולי את המשפטים: "המתנות מעשה חושב" "הכתובה מעשה חושב" כדאי לצבוע בזהב של הלוגו

• הוסף לסימניות
מצטרף לקרייזי גרף

צילום המוצרים טריך ליטוש חזק, הם נראים חסרי חיות לחלוטין. עיבוד טוב בפוטושופ יכול לעזור מאד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הערות

מקבל ומבין.

העבודה היא פרזנטציה לקמפיין הצילום הוא די חובבני
אך כמובן שאם הקמפיין יעלה המוצרים יצולמו בסטודיו של מנחם רייס במקצועיות רבה עם כל הסטיילינג הנדרש.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד.

רעיון יפה ועיצוב מרשים!

• הוסף לסימניות
התמונה בראשון משתלבת יותר יפה ובשני קצת פחות
אבל בסה"כ יפה מאד

• הוסף לסימניות
שי, אתה עושה להם את כל העבודות? או שזה אתה בעצמך?
אז שווה לקפוץ לביקור?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, ויושב טוב, כמובן שהתמונות יראו הרבה יותר אחרי צילום סטודיו.

לגבי הטיפוגרפי'ה לי אישית הפריע שהשלוש נקודות יוצאות מהשורה, אבל אני מבינה שזה מכוון.
אם אתה הולך על טקסט ממורכז הייתי גם מיישרת את הטקסט למעלה ולמטה, כי כרגע זה לא מדוייק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה