חיפשנו שם שאנחנו אוהבים, זה הכל...מה שעולה מכל התגובות זה שאם חיפשתם שם מקורי וחשבתם שכבר מצאתם, תאלצו להמשיך לחפש...
של חי"ש בגרחי"ש?במיינסטרים הליטאי הכבד
זה שהתכוונת?מדויק!
זה ממש לא פתוח מדי.
של חי"ש בגרחי"ש?
תודה.
חוץ מהם, זה קלאסה ממש.
ויש מיינסטרים שלא נמצאים בכלל בפרוג.......השאלה מה נחשב המיינסטרים.
חחח...מי שבני ברקי יבין מה אני מתכוון.
בסורוצקין של עוד כמה שנים יהיו הרבה איתמר, יונתן, יאיר ואריאל.
בבאר יהושע לא. השאלה מה נחשב המיינסטרים.
אני לא אקרא יאיר ואיתמר ויונתן. מסתכל אצלי במשפחה מי קרא יאיר ונתנאל ויונתן ויש להם מאפיין ברור. הם בהחלט יותר פתוחים מהמשפחה כולה (לא אמרתי שזה רע. רק ציינתי עובדה.)
למה?ולא הייתי ממליץ אפילו לספרדים את השם הזה
ומה יעשה חסיד נדבורנא שרוצה לקרוא על שם האדמו''ר זצוקללה''ה זי''ע?אני דווקא לא הייתי קורא כך לילד שלי
ואפילו התביישתי אם קראו לו כך
ולא הייתי ממליץ אפילו לספרדים את השם הזה
אני אברך חסידי
לזוג הזה לא איכפת כרגע מה יחשבו על השם של הילד -הדודים הזקנים.מי שבני ברקי יבין מה אני מתכוון.
בסורוצקין של עוד כמה שנים יהיו הרבה איתמר, יונתן, יאיר ואריאל.
בבאר יהושע לא. השאלה מה נחשב המיינסטרים.
אני לא אקרא יאיר ואיתמר ויונתן. מסתכל אצלי במשפחה מי קרא יאיר ונתנאל ויונתן ויש להם מאפיין ברור. הם בהחלט יותר פתוחים מהמשפחה כולה (לא אמרתי שזה רע. רק ציינתי עובדה.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים