דעתכם ? להזיז ?

• הוסף לסימניות
מתלבטת על המיקום של הכיור. המעצבת שמה אותו ליד המטבח, אבל זה נראה לי לא מוצלח שיהיה כיור בדיוק במרכזה הנקודה הכי סואנת בבית. בנוסף, מעדיפה שהכיור יהיה ממש סמוך לסלון, למטרת נטילת ידיים.

האם כדאי להסמיך לסלון, למרות שזה צמוד לכניסה לבית, ולהשקיע את זה בקיר, ולהקטין קצת את השירותים הקטנים (ואם צריך, גם על חשבון המטבח קצת).

קבצים מצורפים

• מממנח.PNG
    מממנח.PNG
    KB 168 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
מתלבטת על המיקום של הכיור. המעצבת שמה אותו ליד המטבח, אבל זה נראה לי לא מוצלח שיהיה כיור בדיוק במרכזה הנקודה הכי סואנת בבית. בנוסף, מעדיפה שהכיור יהיה ממש סמוך לסלון, למטרת נטילת ידיים.

האם כדאי להסמיך לסלון, למרות שזה צמוד לכניסה לבית, ולהשקיע את זה בקיר, ולהקטין קצת את השירותים הקטנים (ואם צריך, גם על חשבון המטבח קצת).
עדיף לא להוזיז לדעתי.
שאלה: בכוונה המטבח מתוחם בתוך חדר?
(במידה ואפשר לא לעשות את הקיר המפריד בין הסלון וכו למטבח יהיה לכם חלל חלומי...)

• הוסף לסימניות
כיור בכניסה, זה יגרום לסירבול לכניסה מהמטבח לסלון. אולי כדאי על קיר השירותים.
לדעתי פתח המטבח צריך להיות קרוב יותר לסלון.
בשבת, חג כל מנה/מזלג/כוס צריך לעשות סיבוב כ"כ רציני. זה משמעותי מאוד...

• הוסף לסימניות
לדעתי פתח המטב צריך להיות קרוב יותר לסלון.
אני חושבת שקודם צריך להיות סגורים יותר בענין המטבח (עוד לא תכנון מלא, אלא +-) ואז לשנות וליצור פתח ביניהם או כל שינוי שיגרום לקרבה גדולה יותר ביניהם.
ובכלל @אוראנג אוטאנג איפה ה4 צול בדירה? נראה שהשירותים ניידים לאן שרוצים... איך זה?
צריך לדעת דבר כזה בסיסי כדי לייעץ לשינויים.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להעביר את השירותים +הכיור למקום של הארונות(מול הכניסה לבית)
אבל שהדלת של השרותים תפתח לכיוון המטבח
כך שלא יראו מהכניסה ואז אוטומטית המטבח יהיה צמוד לסלון

• הוסף לסימניות
כן. להזיז!
להתחיל בלהזיז את המטבח מעט לכיוון הסלון כדי להסליק את העמודים.

מטבח עם הרבה פוטנציאל

• הוסף לסימניות
לפתוח חצי קיר בין המטבח לסלון נראה לי שינוי בסיסי.
להעביר את הכיור למעבר- ממש לא מומלץ.
אם משהו- זה להכניס את כל חדר השירותים קצת פנימה שלא יווצר שם כזה פרוזדור אלא מבואה רחבה
וכך יישאר פתח יותר רחב לסלון

ואגב- העומק של ארון ספרים או ויטרינה הרבה פחות עמוק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1655373286580.png

אולי תבדקו אופציה של להעביר את השרותי אורחים ליד החדר כביסה
אני חושבת שזה יכול מאוד לשחרר את המסדרון בכניסה
וגם יהיה אפשר לותר על הפיר ופשוט לעשות הנמכה בחדר כביסה לוונטה
כמובן צריך לבדוק אם מתאפשר מבחינת מיקום הקולטנים
ואז יהיה אפשר באזור איפה שהיום ממוקם השרותים לעשות כיור יפה שיהיה קרוב גם למטבח וגם לסלון

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1140995
אולי תבדקו אופציה של להעביר את השרותי אורחים ליד החדר כביסה
אני חושבת שזה יכול מאוד לשחרר את המסדרון בכניסה
וגם יהיה אפשר לותר על הפיר ופשוט לעשות הנמכה בחדר כביסה לוונטה
כמובן צריך לבדוק אם מתאפשר מבחינת מיקום הקולטנים
ואז יהיה אפשר באזור איפה שהיום ממוקם השרותים לעשות כיור יפה שיהיה קרוב גם למטבח וגם לסלון
תודה רבה,
ראשית - השירותי אורחים אנו מעדיפים שלא יהיה בפנים הבית אלא סמוך ממש לשטח הציבורי.
אבל הנקודה הבסיסית היא שהפיר הזה כבר קיים בבנין, זה דבר שממש ממש מורכב לבטל אותו. זה מצב קיים. לא יצרנו את הפיר לצורך השירותים. כך שבכל מקרה יש את ההפרדה הזו בין המטבח לסלון במידה משמעותית.

(קולטנים - הכל גמיש שם בשטח, יש אופציות).

מה דעתך לגבי פתיחת דלת נוספת בין המטבח לסלון לאחר הפיר ?

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
ראשית - השירותי אורחים אנו מעדיפים שלא יהיה בפנים הבית אלא סמוך ממש לשטח הציבורי.
אבל הנקודה הבסיסית היא שהפיר הזה כבר קיים בבנין, זה דבר שממש ממש מורכב לבטל אותו. זה מצב קיים. לא יצרנו את הפיר לצורך השירותים. כך שבכל מקרה יש את ההפרדה הזו בין המטבח לסלון במידה משמעותית.

(קולטנים - הכל גמיש שם בשטח, יש אופציות).

מה דעתך לגבי פתיחת דלת נוספת בין המטבח לסלון לאחר הפיר ?
נקודה חשובה מאוד!
בתוכניות הראשוניות זה לא היה מסומן אז חשבתי שאתם הוספתם את זה לצורך איוורור השרותים.
בקשר למטבח הפתוח אני חושבת שאתם צריכים להחליט מה ההעדפות שלכם
אתם יכולים להעביר את הארון ספרים לקיר מולו ולפתוח את כל הקיר איפה שהארון ממוקם היום עם תכנון שונה לגמרי של המטבח ולעשות איזשהו דלפק בין המטבח לסלון
אבל שוב, יש משפחות שלא מתאים להם המטבח הפתוח ומעדיפים שיהיה סגור

• הוסף לסימניות
אם אתם יוצרים איזשהו פתח בין הסלון למטבח,
אז אולי כדאי לסובב את הכיור בצורה כזאת?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 127.6 · צפיות: 56
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתי מעבירה את השירותי אורחים + הכיור להיכן שהארון מעילים נמצא, מול הדלת ושהפתיחה תהיה כמובן לכיוון המטבח ולא לכיוון דלת הכניסה.
מה שבעיני מטריד לא פחות הוא היחידת הורים, הכניסה אליה נראית ממש לא נוחה ואין כ"כ גישה לחלק הפנימי של הארון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה