כללי דעתכם: לוגו לשבת התאחדות

• הוסף לסימניות
כמובן הכל צריך להשאר בסודי סודות.

קבצים מצורפים

• Logo4.jpg
    KB 98 · צפיות: 174
  • הוסף לסימניות
פשוט מדהים!!!
אין לי מילים!!!
רק העיטור למטה לא מדי ויקטורי?

• הוסף לסימניות
מאד יפה! העיצוב, הצבעים, הכל!
אבל הוספתי משהו קטן למעלה במקום הסיומת הקודמת שהייתה נראית לי קצת כמו מצבה(?)

קבצים מצורפים

• Logo4[1].jpg
    KB 55.4 · צפיות: 120
  • הוסף לסימניות
יפה, מעוצב וטוב, אני חושבת שמילים 'חסידי באבוב' צריכים להיות מדוגשים יותר.

• הוסף לסימניות
לא הייתי אומר מצבה אבל יש משהו בזה.

חוץ מזה לוגו מאוד יפה. (אמור להיות שם איזשהו מלל למטה? כי אין פה זום...)

• הוסף לסימניות
איך מצפים לשמור בסודי סודות דבר שכתוב פה בפורום?

הסמל יפה מאד.הערת גרפוטו נכונה.
לטעמי הורוד בשני הצדדים - צבע נוסף מיותר שלא משתלב מספיק. הייתי בוחרת אחד מהצבעים הקימים בהבהרה.

• הוסף לסימניות
יפיפיה!
תוצרת פוטושופ או גם תוכנת תלת מימד?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה והתוספת של מירי עוד יותר מוסיפה אבל אולי כדאי לעדן את זה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, התיקון בצבע מוסיף.
העיטור למעלה קצת פשוט מדי ביחס לשאר הלוגו

• הוסף לסימניות
יפה מאד,שונה ומענין.נראה לי שהצבע הורדרד לא קשור

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

• הוסף לסימניות
וווואוווווווווו

איזה יופי איזה ביצוע איזה צבעים

• הוסף לסימניות
זה מאוד מרשים!!
דבר קטן מפריע לי, הכל נראה אמיתי רק העיטור למטה נראה לא מתאים כאילו מזוייף, אם כבר הכל נראה מציאותי אז שגם זה יראה מציאותי או ע"י הבלטה בפוטו שופ, או להחליף לעיטור מברזל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה