כללי דעתכם לקטלוג

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם על .....הלוגו? העיצוב? התמונות? (למען ההגינות הקטלוג מודפס ואני הלקוח אבל תמיד כדאי לשמוע הערות) למען האמת כבר היינו פה פעםhttp://www.prog.co.il/showthread.php?t=5433

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    1.4 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מדהים!

רואים שזה "כיוון".
עבודה יפה, נקיה.
אהבתי מאד את הלוגו. הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ונקי.
רק הרקעים בכל הקטלוג נראים קצת מפוקסלים.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד!!!

• הוסף לסימניות
יפיפה העבודות בפנים ממש על רמה נקי ברור פונטים מתאימים מקסים

• הוסף לסימניות
יש לך טעם טוב..

• הוסף לסימניות
משו משו.
הכריכה קצת משעממת יחסית לבפנוכו. אבל זה בהחלט משובב עין.

• הוסף לסימניות
אין על כיוון

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!!
הייתי עושה את העמוד האחרון בתור ראשון הוא יותר מרשים.

• הוסף לסימניות
לביא, לא ידעתי שאת בפרוג, ומעלים עבודות שלי,...
מזל שתדגובות היו חיוביות...
אגב' לגבי ההערה לתמונות המפוקסלות זה רק בקובץ הזה, על מנת שיעבור במייל בקלות ובמהירות, כמובן שזה הודפס באיכות גבוהה
ואם כבר אני מזדהה, לפחות העלה את האתר שלי, ואשמח לשמוע תגובות, (הוא עבר שיפורים מבחינת הבניה שלו, שיעלה מהר וכד'..)
www.kivun1.co.il

• הוסף לסימניות
מיוחד ואומנותי!

• הוסף לסימניות
אומנותי, תרתי משמע.

• הוסף לסימניות
הקטלוג ממש ממש יפה.
(חסרים פינישים אחרונים בדיוק של הקווים ויישור האובייקטים)
גם האתר מקסים - רק חבל שהתמונות באיכות כ"כ ירודה ולא מצליחים להבחין בעיצוב המושקע והיפה.

• הוסף לסימניות
רגע רגע,
משום מה שכחתי לציין את העבודה המושקעת בכל תמונה ויצירה, את האומנות המיוחדת והנדירה שישנה בידייך,
חברה תתעמקו בכל יצירה תהנו מהאמנות,
והבחירה בידכם ללמוד בקורס המקצועי של "מכחול" ולייצר במו ידכם את תמונת הקיר שאת מדמיינת,
הסלון שלכם יראה אחרת אחרי תמונה ממכחול,

• הוסף לסימניות
קטלוג יפהפה.
וגם העבודות באתר מדהימות אחת אחת.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי מתאים לעלות עבודות ע"י הלקוח ולקבל הערות מאחורי גבו של המעצב.

• הוסף לסימניות
לא נורא מותר פעם ללקוח גם לשמוע משהו

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ונקי כמו ש"כיוון" יודע להוציא מתחת לידיו
העבודות אומנות מדהימות ביותר

• הוסף לסימניות
וואו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה