כללי דעתכם, מה זה אומר לכם?

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
בימים אלה אני עובד על לוגו כלשהו, זוהי סקיצה ראשונית ואשמח לשמוע את דעתכם, מה זה אומר לכם? מה האסוציאציה הראשונה שעולה לכם בראש כשאתם רואים את זה? מה זה "משדר" לכם? לאיזה תחום נראה לכם שאני מעצב את הלוגו?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם האובייקטיבית לפני שאתם יודעים למה זה מיועד...
תודה רבה רבה מעריך מאד כל התייחסות!
המשך ערב מקסים לכולם! :)

קבצים מצורפים

• לוגו 3-01.png
    KB 37.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אופטיקה?

• הוסף לסימניות
פרפר
משדר שחרור

• הוסף לסימניות
נמאס כבר מהפרפר

• הוסף לסימניות
פרפר
מסכה של פורים
אנונימיות
שיחרור
תעופה ותנועה
דינמיות

• הוסף לסימניות
נקיון, ריח נעים, רכות, קלילות ורוגע.

• הוסף לסימניות
נראה פרפר ושידר לי משום מה משהו פיננסי. אולי כי הזכיר לי לוגו אחר?

• הוסף לסימניות
אני מבין שחוץ ממעוף זה שידר לכם בעיקר אסתטיקה ונקיון....
האם זה בגלל הצורניות או בגלל הצבע, אם זה נגיד בצבעים האלה זה משדר משהו אחר?

קבצים מצורפים

• לוגו 3-01.png
    KB 37.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הצבעים עכשיו משדרים יותר רצינות ואינטלגנציה.

טיפ קטן: לוגו טוב - צריך להיות מושלם ולהעביר את המסר הדרוש וכו' כשהוא בגווני אפור, שחור לבן.
אם הלוגו בגווני אפור נראה טוב, בצבעוני הוא יהיה ג"כ טוב בטוח.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
משדר לי מעוף ורצינות.
הצורה הלבנה באמצע כנראה גם רוצה להביע משהו שלא ירדתי לסוף דעתו. (אם לא הייתי מוותרת ועושה צורה משיקה לצורה)

• הוסף לסימניות
פרפר
קוסמטיקה,טבע ואסטתיקה

• הוסף לסימניות
נראה פרפר, משדר מעוף, שאיפה, נראה כמו אולי טיפולי נפשי או יעוץ להצחה וכדו'...

• הוסף לסימניות
פרפר,
בהתחלה זה היה נראה הייטק
עם הצבעים עכשיו אין לי מושג לאיזה תחום זה שייך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפרינט;1532214:
נראה פרפר, משדר מעוף, שאיפה, נראה כמו אולי טיפולי נפשי או יעוץ להצחה וכדו'...

לא שמתי לב לפרפר הירוק, התכוונתי לראשון - הכחול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה