דעתכם-נעליים חדשות שנהרסו מהר...

• הוסף לסימניות
קניתי לבת שלי בכתה ח' נעל שבתית ב-125 שח.
כעבור חודש וחצי גילינו שהזמש בעקב משופשף לגמרי ויש למטה חורים(בסוליה(
כשבאתי לחנות אמרו לי ש"זה צורה של הליכה"
אבל אני הרי לא קניתי נעליים בשוק ב-50 שח!!!
מה הייתם עושים? מתעקשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;976146:
קניתי לבת שלי בכתה ח' נעל שבתית ב-125 שח.
כעבור חודש וחצי גילינו שהזמש בעקב משופשף לגמרי ויש למטה חורים(בסוליה(
כשבאתי לחנות אמרו לי ש"זה צורה של הליכה"
אבל אני הרי לא קניתי נעליים בשוק ב-50 שח!!!
מה הייתם עושים? מתעקשים?
אם הזמש בעקב משופשף עם העקב ביחד (כלומר "נאכל" איתו)אולי זו באמת צורה של הליכה, בכל מקרה, שפשוף כזה לא צריך להיות מהליכה של 6 שבתות!!! 6 ימים בס"ה!!!אבסורדי לחשוב את זה, בטח לא להגיד...
לגבי חורים בסוליה, בשום פנים ואופן אינם שייכים לצורה של הליכה, זה קשור לחומר ממנו עשוי העקב, ולאיכות שלו!!
היה לי כזה מקרה בחנות עם שירות מצוין, הוא לקח ממני את הנעל ונתן לי לקחת נעל חדשה מכל חברה שארצה במחיר ששילמתי!
ואם הוא מתעקש, תודיעי לו שאת מעלה את הבעיה במדור "טעון טיפול" בהמודיע או כל מדור כזה בעיתון דומה. לדעתי הוא יתקפל, ואם לא הוא יפגוש א"ע מעל גבי העיתון ושיערב לו...
אני אישית נעזרתי במדור הזה, במיוחד כשאני בטוחה שהטענה הגיונית!

• הוסף לסימניות
אינני רוצה להגיע איתם למדורים בעיתון...תודה על העצה, אנסה ליישם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה