נכתב ע"י ונתנו10;54764:פונטגרפר, עשר +
נכתב ע"י bla_bla_bl;54768:הסדר של המטבעות לא אמור להיות הפוך?
ז"א 3600 אמור להיות במטבע הגדלה
או שפספסתי משהו - - -
כי אני לא קורא יידיש?
נכתב ע"י מימון;54792:עבודה יפהפיה. אך הערה קטנה: העמוד נראה טיפ טיפה נטוי שמאלה או שזו אשליה חזותית?
נכתב ע"י yosher2005;54816:המגילה מדהימה. זו בניה עצמית?
נכתב ע"י זעליג_GP;54823:אתה פשוט רוצה שנפסיק לעבוד?
לא
לעולם לא תצליח לייאש אותנו
יפה מאוד
פעם ראשונה שאני רואה באנער מחומר קשיח
תאריך ומקום האירוע קצת שולי, לא?
(וללא קשר אליך, השורה למעלה איום ונורא כ"כ כ"כ לא תואמת את העיצוב ואת מה שהוא מבטא, כפי שהעירו כבר)
נכתב ע"י אלף;54861:תבדוק טוב טוב את מה שמסתובב סביב העמוד. אני רואה נכון?!...
נכתב ע"י artist;55004:ואוו מדהים ביותר אולי זה קצת יותר מדי בשביל אסיפת כספים אבל העבודה מושקעת
אולי תלמד אותנו כמה שיעורים בהכנת העמודים והמגילות????????????
נכתב ע"י פונטגרפר;55010:אם אתה מבין אידיש ומסתובב בהגלילות שלי, יכולים לדבר מקורס...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים