כללי דעתכם על באנר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;54764:
פונטגרפר, עשר +

ונתנו10, פונטגרפר 10+? מדריגה נפלאה בואהבת לרעך כמוך :)

נכתב ע"י bla_bla_bl;54768:
הסדר של המטבעות לא אמור להיות הפוך?
ז"א 3600 אמור להיות במטבע הגדלה

או שפספסתי משהו - - -
כי אני לא קורא יידיש?

תראה מה שונתנו כתב, בדיוק זה היה החשבון.

נכתב ע"י מימון;54792:
עבודה יפהפיה. אך הערה קטנה: העמוד נראה טיפ טיפה נטוי שמאלה או שזו אשליה חזותית?

זה בטח אשליה חזותית, כי בפוטושופ הכל ישר. אני לא רואה את זה, ויכול להיות שיש משהו קטן שצריכים לשנות כדי לתקן את זה.

נכתב ע"י yosher2005;54816:
המגילה מדהימה. זו בניה עצמית?

כן

נכתב ע"י זעליג_GP;54823:
אתה פשוט רוצה שנפסיק לעבוד?
לא

לעולם לא תצליח לייאש אותנו
:)

יפה מאוד
פעם ראשונה שאני רואה באנער מחומר קשיח :)
תאריך ומקום האירוע קצת שולי, לא?
(וללא קשר אליך, השורה למעלה איום ונורא כ"כ כ"כ לא תואמת את העיצוב ואת מה שהוא מבטא, כפי שהעירו כבר)

האמת שתכלית העלאת העבודות -חוצמזה שרוצים לשמוע חוות דעת - צריך להיות לזרז אחרים למלאכתם, ולא להיפך ח"ו.

אני לא יודע מה אתה אומר בקשר לתאריך ומקום האירוע, שאלתי פה למבין בטיפוגרפיה, שגם הוא לא רואה בעיה עם המילים.

נכתב ע"י אלף;54861:
תבדוק טוב טוב את מה שמסתובב סביב העמוד. אני רואה נכון?!...

כן כן, אתה רואה נכון... זה זה:)

נכתב ע"י artist;55004:
ואוו מדהים ביותר אולי זה קצת יותר מדי בשביל אסיפת כספים אבל העבודה מושקעת
אולי תלמד אותנו כמה שיעורים בהכנת העמודים והמגילות????????????

אם אתה מבין אידיש ומסתובב בהגלילות שלי, יכולים לדבר מקורס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטגרפר;55010:
אם אתה מבין אידיש ומסתובב בהגלילות שלי, יכולים לדבר מקורס...

אני מדבר אידיש ב"ה, ואני רואה אותך כמעט כל יום... פה בפארום.
אז מתי מתחילים השיעורים?

• הוסף לסימניות
אני מבין אידיש ומסתובב בהגלילות שלך, מתי יכולים לדבר מקורס?

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!!
מאיפוא משיגים כזה עמוד??

• הוסף לסימניות
אני מבין אידיש ולא מסתובב בגלילות שלך אבל אתה יכול אולי לכתוב מדריכים קצרים ולעלות לפורום

• הוסף לסימניות
חברה, תרגיעו. זה באמת יוזמה בלתי אפשרי. מושקע בכל פרט כוחות עצומות, והכל באופן מעורב ללא שום סדר, בכל פעם אחרת, העתקת, הדבקת וחתיכת תמונות מאחד לשני, פילטרים לפוטושופ, יבוא מאילוסטרייטור לפוטושופ, ועוד ועוד.

זה יותר הסבר פסיכלוגי מאשר פיזית, כדי להכין השיעור הא' בהקורס שלי (יש כבר ב' משתתפים :)) אצטרך לישב עם פסיכלוג כמה שעות כדי לידע מה באמת טמון תחת העיצוב שלי; הפרפקצ'יוניזם, הסבלנות, השאיפה, החיפוש או היצירתיות. או הכל ביחד...

• הוסף לסימניות
הסבלנות, הסבלנות, הסבלנות, ואח"כ הסבלנות לעשות הכל פרפקט. הסבלנות לשאוף ליותר גם כשנכשלים.
הסבלנות לחפש. וכמובן הרבה סייעתא דשמיא. פונטגרפר אני גם מצטרף לשיעור על סבלנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה